Celkem totiž diváci zhlédli deset branek. První poločas sice překvapivě vyhrál rozdílem jedné branky mixovaný výběr ze Sokolovska, ale po změně stran Toužimáci přitvrdili fotbalovou muziku, kterou přetavili v důležité branky. Hlavní postavou toužimské jedenáctky byl tradičně kapitán Marek Osvald, který si v tomto utkání připsal na konto hattrick, čímž dotáhl svůj tým k desáté výhře v soutěži.
Navíc v tabulce střelců na prvním místě zaokrouhlil gólový stav na 35 vstřelených branek.

V domácím prostředí se pak nedařilo Sedleci, který hostil výběr Královského Poříčí. Hosté z Poříčí si nakonec připsali na své konto pětibrankové vítězství a jako bonus k tomu připojili čisté konto, čímž si udrželi průběžnou třetí příčku. Výhru z kategorie povinných bral složený tým Ostrova a Nejdku, který si udělal výjezd do Chebu, kde ho hostila tamní Hvězda. O své výhře tým z Karlovarska rozhodl již v prvním dějství, když vstřelil dvě branky. Po změně stran sice v závěru Hvězda vstřelila kontaktní branku, na víc jí však už nezbyl čas.
Po sedmnácté si mohli zakřičet po skončení zápasu oslavné cigi caga hráči karlovarského 1.FC, kteří se tentokrát představili na stadionu U Ferdinandova pramene v Mariánských Lázních, kde se jim postavil do cesty místní celek Viktorie. Nakonec z toho byla čtyřbranková výhra Karlovaráků, kteří si tak udrželi na první pozici čtrnáctibodový náskok před druhým v pořadí, kombinovaným týmem Ostrova a Nejdku. Na posledním místě krajské tabulky je složený tým Františkových Lázní a Hazlova, který ztrácí na předposlední příčku, kterou drží chebská Hvězda, dva body. O něco lépe se třinácti body je na tom složený tým Nového Sedla a Chodova, který je na deváté pozici.

Výsledky, 20. kolo
Sedlec – Kr. Poříčí 0:5 (0:2). Branky: 7. Malecký Petr, 12. Klepáček Marek, 48. Polák Daniel, 54. Klepáček Marek, 89. Polák Daniel.

Toužim – N. Sedlo/Chodov 7:3 (2:3). Branky: 7. Osvald Marek, 27. Osvald Marek, 48. Straka Matěj, 56. Moravec Tomáš, 66. Moravec Tomáš, 82. Osvald Marek, 84. Vodrlint Robert – 21. Sliško Dušan, 31. Janičo Michael, 45. Farkaš Daniel.

Mar. Lázně – 1. FC K.Vary/Loko KV 1:4 (0:2). Branky: 70. Maule Karel (PK) – 3. Lazarev Egor, 41. Gabriel Petr, 48. Žitný David, 56. Žitný David.

Hv. Cheb – Ostrov/Nejdek 1:2 (0:2). Branky: 80. Frič Josef – 3. Ahselm Dominik, 29. Groh Dominik.