OLYMPIA NARAZILA
Trenér Petr Peterka vyrazil se svým týmem do Českého Krumlova již o den dříve a musel se obejít hned bez několika hráčů. Na soupisce z různých důvodů chyběli Veselovský, Martinec, Domin nebo tahoun týmu David Vaněček, který si plnil své povinnosti na lavičce Baníku Sokolov v Opavě. „Ano, ti hráči nám chyběli, ale ti, co nastoupili, tak bojovali statečně. V první půli nám chyběl pohyb, domácí byli lepší a šli do vedení. Ve druhém poločase jsme přidali, ale bohužel rychle jsme inkasovali na 2:0. Pak přišla standardní situace, kterou jsme si nepohlídali a do zápasu se už nedokázali vrátit,“ posteskl si Peterka.

VIKTORIA BEZ BODU
Mariánskolázeňští fotbalisté odjížděli do Plzně na hřiště Petřína s cílem urvat alespoň bodík. To se ale partě trenéra Stanislava Purkarta nepovedlo. „Prvních dvacet minut bylo z naší strany velice slušných, ale chyběl nám důraz a řekněme, že chytrost v zakončení,“ začal se ohlížet za zápasem trenér Purkart a přidal: „Měli jsme převahu, ale co nám to bylo platné, když jsme udělali chybu, domácí šli do brejku a vedli. Sice jsme dokázali vyrovnat, ale dali jsme si vlastence.“ Vlastní gól posadil Petřín na koně. „Po změně stran jsme se už jen těžko prosazovali. Domácí velice pozorně bránili a v závěru po další naší hrubce přidali třetí gól,“ dodal.

Mariánskolázeňští fotbalisté odjížděli do Plzně na hřiště Petřína s cílem urvat alespoň bodík. To se ale nepovedlo.Zdroj: Deník / Říský Milan

ÚSPĚCH VARSKÉ SLAVIE
Karlovarská Slavia narazila během jednoho měsíce na Přeštice podruhé. V Mol cupu je zničila 6:1 a ve druhém kole divize pak zvítězila jasně 5:2. „Jsem spokojený. Podařilo se nám napravit zaváhání v prvním kole s Petřínem Plzeň. V Přešticích jsme byli aktivnější a postupně šli až do vedení 5:0. Trochu mě mrzí, že jsme neudrželi koncentraci v závěru utkání, poté co jsme prostřídali a dovolili domácím snížit dvěma brankami,“ zhodnotil utkání karlovarský trenér Karel Tichota.

Statistiky utkání Fortuna divize A
Slavoj Český Krumlov - Olympie Březová 3:0 (1:0). Branky: 29. Dudák, 48. Kabele, 82. Wagner. Rozhodčí: Janíček Němec, Štuk, DFA Havránek. ŽK: 0:4. Diváci: 136.
Č. Krumlov: Hňup Persán (67. Neckář), Klivanda, Kabele, Novák, Babka (86. Peroutka), Wagner, Zatloukal, Švec, Sláma (89. Hofmann), Dudák. Trenér: Václav Domin.
Březová: Štrunc D. Peterka, Burkyt, Neumann, Krlička, Kašpar, Kursa (82. Slabyhoudek), Vůjtěch (61. Motl), Elijáš, Šellong, Šaloun. Trenér: Petr Peterka st.

Petřín Plzeň - Viktoria Mariánské Lázně 3:1 (2:1). Branky: 17. Bendl, 30. vlastní, 81. Hartl 25. Lattisch. Rozhodčí: Ulrich Opočenský, Starý, DFA Eibl. ŽK: 1:3. Diváci: 200.
Petřín: Pfleger Zoubek, Šulc (90. Hejnal), Papáček, Bendl (84. Trojovský), Bednář (88. Navrátil), Levý, Škarda, Vohrna (70. Hartl), Motl (78. Heller), Lisý. Trenér: Radek Vodrážka.
M. Lázně: Šmejkal Denk, Kravar, Kavalír, Sadílek, Drahorád, Lattisch (70. Maule), Šilhán, Dvořák (81. Dubský), Labai (66. Kabelák), Lukáš. Trenér: Stanislav Purkart.

TJ Přeštice - Slavia Karlovy Vary 2:5 (0:3). Branky: 66. Strejček, 86. Lambor 20. Psohlavec, 39. Vokáč, 42. Hudec, 60. a 63. Geňo. Rozhodčí: Tesař Hrkal, Matyš, DFA Míka. Bez karet. Diváci: 240.
Přeštice: Kašpar Duchek, Zelenka (26. Přibáň), Lecjaks, Lambor, Blahoudek, Turek, Sýkora, Strejček, Zdeněk (46. Pavlík), Bešta (60. Bešta). Trenér: Václav Uhlík.
Slavia KV: Chára Kořistka, Vondráček, Vokáč, Királyi (65. Kalina), Maňák, Psohlavec, Mestl, Geňo, Staněk (65. Skala), Hudec (74. Šupík). Trenér: Karel Tichota.