To není rada psychologa nesmělým při prvních milostných kontaktech, ale nabídka chebské knihovny. Tady pomohou obalit nejrůznější atypické knihy i sešity.

„Nabídka se týká nejen školáků, respektive jejich rodičů, či studentů, ale i široké veřejnosti. Nevíte si rady, jak obalit učebnice, sešity či nějaká literární díla, která se do obalů z obchodů ne a nevejdou? Nabízíme naši službu, která ostatně u nás funguje celoročně, ale se začátkem školního roku bývá nejaktuálnější. Přijde na šest korun za kus u formátů do A4, větší pak na korun osm," upřesnila Martina Kuželová, ředitelka Městské knihovny v Chebu.

O balení knih i sešitů do průhledné fólie lze tradičně v chebské knihovně žádat jak oddělení pro děti, tak oddělení pro dospělé. Chebská knihovna také nově nabízí výstavu výtvarné práce talentovaných bratrů Jakuba a Jana Polochových, 14letých dvojčat z Chebu. Ta je připravena na chodbě před studovnou a čítárnou. Jak prozradila jejich teta, kreslili a čmárali prý již od útlého věku a stejně se rádi zabavují dodnes. Přesto každý jinak. Jakub rád užívá barvu a inspiruje se ve světě fantazie, Jan se soustřeďuje na detail.