Plesová sezóna dorazila už i na Chebsko. Už čtrnáctý ročník Reprezentačního plesu města Cheb, tentokrát v duchu 950. výročí první písemné zmínky, se uskutečnil v Produkčním sále Kamenná. V Dolním Žandově a Lázních Kynžvartu se zase bavili členové a příznivci Sboru dobrovolných hasičů.

Do Chebu jako hlavní host přijel orchestr Václava Hybše. Celým programem provázeli herci Západočeského divadla v Chebu Diana Toniková a Jindřich Skopec. Na plese vystoupila spousta účinkujících, například Mládežnický dechový orchestr, taneční oddělení Základní umělecké školy Cheb, Taneční škola Vladimíra Hány nebo skupina historického šermu Rectus.

Hasiči v Lázních Kynžvartu také nezůstali pozadu. Jejich ples ozdobilo například vystoupení místní skupiny historického šermu Dracones, která předvedla světelnou show. Na parketu se objevila také břišní tanečnice, která upoutala nejedno pánské oko. „Moc se mi líbila,“ usmál se Petr, návštěvník plesu. „Jsem tady s manželkou, a tak se kochám jen tak nenápadně, aby to neviděla.“

Ani Sbor dobrovolných hasičů Dolní Žandov nezahálel. Plný sál místního kulturního domu se bavil do ranních hodin. Bohaté tombole neodolal snad žádný z návštěvníků. „Máme téměř sedm set cen,“ pochlubil se starosta sboru Zdeněk Rais. „Není to jen naše zásluha, bez štědrých sponzorů bychom to asi nezvládli,“ dodal.