LUKÁŠ SEDLÁČEK si poprvé prohlédl svět ve středu 31. května šest minut po půlnoci. Při narození vážil 3 720 gramů. Z malého Lukáška se těší doma v Aši bráškové Ladislav s Filipem, maminka Marcela a tatínek Ladislav.

ELIŠKA TARANTOVÁ se poprvé rozkřičela v pondělí 29. května v 21.10 hodin. Při narození vážila 3 640 gramů. Doma v Mariánských Lázních se z malé Elišky raduje sestřička Viktorka spolu s maminkou Lucií a tatínkem Lukášem.

ROBIN HANUŠ bude mít v rodném listě datum narození úterý 30. května 4.56 hodin. Při narození vážil 3 460 gramů. Z malého Robinka se těší doma v Chebu bráška Viktor, maminka Adéla a tatínek Vít.

LEONTÝNKA FLACHSOVÁ přišla na svět v úterý 30. května v 17.15 hodin. Při narození vážil 2 600 gramů. Doma v Aši se z malé sestřičky radují sourozenci Nikolas, David a Lilien, maminka Zuzana a s nimi celá rodina.

GABRIELA DANIŠOVÁ se narodila v pondělí 29. května v 19.41 hodin. Na svět přišla s váhou 3 290 gramů. Maminka Michaela a tatínek Jan se těší z malé Gábinky doma v Mariánských Lázních.

Jednasedmdesátý babybox v České republice a čtvrtý v kraji byl ve čtvrtek slavnostně otevřen v Mariánských Lázních.
V kraji byl otevřený již čtvrtý babybox