Florbalový Akademik čeká nejnáročnější víkend tohoto ročníku. Vysokoškolský klub totiž ve dvou dnech pořádá dva ligové turnaje. V sobotu se o ligové body popere mužský celek, o den později se pokusí přidat body do své sbírky dorostenecký celek.

Mužský celek prožívá hlubokou krizi a po posledním kole se propadl již na šesté místo v devítičlenném poli. Svěřenci Luboše Kapra počítají osm proher v řadě, sebevědomí je na bodu mrazu. Nyní se pokusí šňůru porážek zastavit a zavzpomínat na úvod sezony, který je zastihl ve skvělé formě.

Duel pravdy čeká na Akademiky již v devět hodin, kdy změří síly s Horšovským Týnem. Od půl třetí čeká chebský celek souboj se Stodem, čtvrtým celkem tabulky.

V rozdílném rozpoložení, ale s potřebnou pokorou budou vstupovat do ligového turnaje dorostenci. Ti se po posledním kole vyhoupli na čtvrtou pozici a budou se chtít přiblížit k umístění na bedně.

Vstup je čeká již v osm hodin, kdy změří stejně jako muži síly s Horšovským Týnem. Ve 12:40 pak chebští mladíčci zkříží cesty s rezervou plzeňského FBC.

Florbal plný Akademiku se bude servírovat v tělocvičně Základní školy ve Františkových Lázních.

Přijďte podpořit chebský florbal i vy!

(javá)