Na novorolském turnaji se představilo kvarteto týmů, když barvy krajské I. A třídy hájily Baník Habartov, FK Loket a pořádající FK Nová Role, které doplnilo Nové Sedlo,, které patří ke špičce krajského přeboru.

Hrálo se podle platných pravidel kopané dvakrát pětačtyřicet minut a hned v prvním utkání se postaral o velké překvapení Loket, který si po prvním dějství vytvořil tříbrankový náskok nad Novou Rolí. Ta sice po změně stran gólově finišovala, ale Loket si již výhru a tím postup do finále pohlídal. Ve druhém turnajovém duelu si s chutí zastřílelo v derby Nové Sedlo, které pokořilo Habartov šesti góly, čímž tak proplulo do finále turnaje. Poté přišel na pořad duel o turnajový bronz, který zvládli bravurně hráči Nové Role, kteří deklasovali Habartov devíti kousky, když se třikrát zapsal do střelecké listiny v dresu Novoroláků Tomáš Červík. Pak následovalo očekávané finále, ve kterém se nakonec z hubené jednobrankové výhry radovalo Nové Sedlo, které udolalo jedenáctku Loket. V rámci slavnostního vyhlášení byl oceněn nejlepší hráč turnaje Tomáš Roulich z Nového Sedla a cenu pro nejlepšího brankáře si odnesl novorolský Jáchym Dutz. Ocenění pro nejlepšího střelce bral novosedelský útočník Radek Kaňok, který nastřílel tři branky.

Výsledky turnaje:
Loket – Nová Role 3:2, Nové Sedlo – Habartov 6:1; o 3. místo: Nová Role – Habartov 9:1; o 1. místo: Nové Sedlo – Loket 1:0; konečné pořadí: 1. Baník Union Nové Sedlo, 2. FK Loket, 3. FK Nová Role, 4. Baník Habartov.

Z vítězství se radoval Jan Děbnár z týmu Honzy Kubíčka, který byl v cíli o půl druhé minuty dřív než Jiří Šilhan z nejdeckého Witte Bike Teamu (za který dříve startoval i Děbnár).
FOTOGALERIE: Šestadvacátým Kiwi mužem je Jan Děbnár