Připadají vám ceny mobilních operátorů příliš vysoké? A dostáváte pravidelně do schránky některý z regionálních Deníků, či o jeho objednání uvažujete? Pak je tu pro vás jeden ze dvou mobilních tarifů Pět pohromadě pro ty, kteří mají na regionální Deník alespoň pětkrát týdně.

Vyberte si ze dvou výhodných tarifů

U levnějšího tarifu za 252 korun měsíčně dostanete 100 minut volání a 50 SMS zdarma a navíc si můžete vybrat čtyři přátele v síti operátora (včetně pevných linek), s nimiž můžete neomezeně zdarma volat a smskovat. A samozřejmostí je účtování po vteřinách již od samého počátku hovoru.

U druhého tarifu za 383 korun je zdarma 200 minut volání a všechny sms. A kromě již uvedených dalších výhod – služba 4 přátelé a účtování po vteřinách – můžete využívat zdarma i internet (do 150 MB měsíčně).

„První tarif je výhodný pro rodinné volání. Druhý uvítají lidé, kteří více volají nejen v rodině a vyžadují přístup na internet," upozorňuje Milan Pekárik, ředitel distribuce VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., vydavatele regionálních Deníků.

Nepodepisujete žádnou smlouvu

Jednoznačnou výhodou nových tarifů je fakt, že nepodepisujete žádnou smlouvu a můžete jej tedy kdykoliv ukončit. „Můžete jej tedy v klidu vyzkoušet, aniž byste se museli obávat složitého vypovídání smlouvy," zdůrazňuje Milan Pekárik. Můžete také dále používat své stávající telefonní číslo, a pokud máte (nebo jej nově uzavřete) předplatné Deníku na šest dní v týdnu, dostanete i druhou SIM kartu.

Více informací získáte na webových stránkách www.petpohromade.cz, v redakci svého regionálního Deníku nebo na telefonní lince 840 336 459