„Náš výrobní a distribuční sortiment prezentujeme jako ruční výrobu regionálních výrobků," říká jeden z majitelů Martin Křepela. Obchodní značka Nebe v hubě, k níž neodmyslitelně patří obrázek anděla na většině výrobků, zastřešuje několik výrobních značek. Krásenské čajování, které získalo ocenění Regionální potravina Karlovarského kraje 2014 a 2015, Regionální produkt 2015 a Tradiční výrobek 2015, Krásenská apatyka, Krásenská rozhledna - Regionální potravina Karlovarského kraje 2016, Bylinné směsi, Dětské bylinné směsi a Bylinno-ovocné směsi. „Jsme česká firma zaměřená na výrobu ovocných čajů bez ibišku, bylinných směsí, prodej a distribuci sušeného nesířeného a neproslazovaného ovoce českého původu, sušenou nesířenou zeleninu českého původu, včetně koření, kořenících směsí, ovocných těstovin a dalších výrobků," přiblížil produkty Křepela.

Výrobu, produkci, propagaci, zkrátka chod firmy, zajišťuje čtyřčlenný tým. Obchůdek mají v Karlových Varech, výrobnu v Horním Slavkově, svými výrobky zásobují prodejny po celé republice, farmářské obchody, obchody se zdravou výživou, bioprodejny i běžnou prodejní síť, jezdí na trhy. Nově jsou výrobky v regálech pod projektem "BILLA regionálně" v Plzeňském a Karlovarském kraji. „Máme své stálé zákazníky, distribuujeme i do míst, kde právě nejsme. Prezentujeme se přes web i facebook," upřesnila Jitka Šimůnková, druhá z majitelů. Lidé si na jejich výrobky zvykli, a jak je vidět i z reakcí na sociální síti, chválí si je a doporučují. Bylinkové čaje v kombinaci s ovocem pijí rády i děti.

Kromě běžného prodeje nabízí Nebe v hubě své produkty i jako dárkové balíčky nebo dárkové koše, prezentační dárky, které doplní i logem, znakem či jinou grafikou firmy, která si je objedná. „Při pracovní návštěvě Karlovarského kraje i prezident Miloš Zeman obdržel kolekci ovocných čajů Krásenské čajování," pochlubili se majitelé.

Ke svým produktům přidávají i recepty, co se dá uvařit nebo jak třeba ovocný čaj maximálně využít. Pro Deník připojili třeba ten na Krásenské košíčky. „Linecké košíčky můžete lehce vymáznout povidly, navršíte odkapané ovoce z předem připraveného ovocného čaje Krásenské čajování – Švestkové, zakápnutého slivovicí, zalijete čajovým macerátem povařeným s dortovým želé. Necháte ztuhnout. Dobrou chuť a nebe v hubě," přejí Jitka Šimůnková a Martin Křepela, kteří recepty vymýšlejí, vyzkouší a teprve poté předávají dál.