Karlovarští Buldoci po středeční dohrávce v Českém Krumlově opět odcestují na jih Čech.

Viktoria M. Lázně – Slavoj Č. Krumlov (SO 15:00)
Viktoriáni si dali před zápasem jasný úkol. „Chceme uhrát tři body a důvod je prostý. Chceme se pohybovat v klidném středu tabulky, a pokud bychom neuspěli, tak se můžeme namočit do sestupových vod. To rozhodně odmítáme,“ říká před utkáním trenér Viktorie Stanislav Purkart.

FK Ostrov – Admira Praha (SO 17:00)
Náročnou fotbalovou šichtu před sebou má před svými fanoušky ostrovský FK, tedy předposlední tým divizní tabulky. Do Ostrova totiž zamíří v roli favorita čtvrtá Admira Praha, která se netají postupovými ambicemi, o to těžší úkol před sebou Ostrováci mají. Navíc Admira zamíří do Krušných hor gólově naladěna, když v posledním utkání vypráskala Sušici.

Malše Roudné – 1. FC K. Vary (SO 17:00)
Kouč Karel Tichota přestává pomalu přemýšlet o postupu do ČFL. „O tom se teď bavit nebudu. Máme před sebou utkání s Malší a po něm si můžeme říci, zda ještě hrajeme o postup, nebo už ne. Každopádně v posledních dvou utkáních jsme ztratili čtyři body a to bychom chtěli napravit. Problém je, že máme několik zraněných hráčů a několik kluků není v takové formě, jako tomu bylo na podzim. Každopádně otázka postupu není na pořadu dne a nevím, zda letos ještě vůbec bude,“ říká před odjezdem na jih Čech kouč Karel Tichota.

Ilustrační foto
Okresní přebor mužů: Ve Vojkovicích půjde o trůn