Ve skiareálu Plešivec je kolem 80 centimetrů sněhu, v provozu jsou všechny tři lanovky a otevřeno bude minimálně šest z deseti sjezdovek včetně té nejdelší do Pstruží.

Skiareál Boží Dar Neklid nabízí perfektní podmínky pro lyžování a snowboarding. Na širokých, upravených sjezdovkách leží přes 70 centimetrů přírodního sněhu. V provozu jsou všechny vleky, lyžuje se i o víkendech bez větších front.

Kolem metru sněhu je v Potůčkách ve skiareálu Skipot.

Přes 130 centimetrů sněhu je na sjezdovkách skiareálu Klínovec. Dnes tady mohou lyžovat všichni žáci základních škol, kteří předloží vysvědčení s vyznamenáním, zdarma. Kopii vysvědčení je nutno odevzdat v pokladně. Příjezdové cesty na Klínovec jsou sjízdné. Areál je otevřen denně od 9:00 do 16:00. V provozu jsou lanovky A, B, C, D, vlek F a pojízdné pásy v dětských parcích. Připraveny jsou všechny sjezdovky. Během února probíhá každý den večerní lyžování od 16:00 do 21:00 na vleku F. V provozu jsou rovněž pravidelné skibusy z Mariánské, Loučné, Háje, Kovářské, Božího Daru, Jáchymova a skibus mezi vrcholy Klínovce a Fichtelbergu.

Na Sokolovsku zůstávají v provozu všechna skicentra. Nejvíce sněhu leží na svazích v Bublavě. Vlekaři tam hlásí 85 cm sněhu. V provozu je celý skiareál již včetně nejobtížnější sjezdovky Velký Bleiberg. Otevřeno je od 9 do 20 hodin.

V sousední Stříbrné je v provozu skiareál Lišák, kde leží na svazích 60 cm upraveného sněhu. Otevřeno je od 9 do 16 hodin.

V Kraslicích pak můžete zavítat na vleky Krajka nebo Saporo. Tam mají na kopcích 30 až 40 cm sněhu. O víkendu je otevřeno od 9 do 20 hodin. Za lyžováním se můžete vypravit i do skiareálu Náprava v Jáchymově, do Perninku a do areálu Snowhill v Mariánských Lázních.