Vše se odehrálo poblíž vlakového nádraží, kudy osmadvacetiletá žena v ranních hodinách procházela. Lupiči ještě stačili brutálně napadnout muže, kterého vyděšená žena poprosila o pomoc. Dva z pachatelů se policii již podařilo zadržet. Poslední z lupičů stále uniká.

Hledaný Peter Kroka.Zdroj: PČR

Trojice pachatelů u ženy zastavila autem. Následně do ní začali strkat a nutili jí, aby jim trezor dala a nastoupila s nimi do auta. V její blízkosti si všimla muže, který seděl poblíž ve vozidle. Požádala ho o pomoc, aby zavolal na policii. Lupiči se na něj však vrhli a začali ho bít pěstmi a kopali do něj. Vyhrožovali mu přitom, aby si volání na policii rozmyslel.

„Následně se vrátili zpět k ženě a silou do ní strčili. Ta upustila trezor na zem, čehož pachatelé využili, sebrali ho a odjeli,“ řekla mluvčí sokolovské policie Kateřina Krejčí. V trezoru se podle informací Deníku nacházely písemnosti a několik tisíc korun.

Jednoho z pachatelů se policii podařilo zadržet ještě v den přepadení. Skončil ve vazbě. Dalšího zadrželi dnes. Po třetím z pachatelů vyhlásili policisté pátrání. Hledaným je čtyřiačtyřicetiletý Peter Kroka (na snímku). Policie varuje, že může být nebezpečný. Muž je 165 až 170 cm vysoký, obézní postavy. Má černé vlasy a hnědé očky. Jakékoliv informace volejte na linku 158.