Jak to vypadá, případ vede také do chebského regionu. Podle několika svědků jsou dva zatčení právě z Chebu.
Policistům a celníkům se podařilo rozprášit organizovanou skupinu, která prodávala pervitin nejen u nás, ale hlavně v Německu. Drogou například naplnili plechovky od piva, které uzavřeli tak, jako by šlo o originály.

„Zajištěné množství metamfetaminu, vyrobené touto skupinou, představuje zatím největší objem zachycené omamné a psychotropní látky na území ČR v rámci jedné operace," informovala Barbora Kudláčková, mluvčí Národní protidrogové centrály.

Podařilo se tak zlikvidovat čtyři kompletně vybavené velkokapacitní varny, které dokázaly vyrobit desítky kilogramů metamfetaminu za jeden den. Zároveň byli zadrženi čtyři Vietnamci a dva Češi. Podle některých informací by Češi měli být právě z Chebu. Hovoří se o tom, že jedním z nich by mohl být chebský podnikatel.

„Výrobnu pervitinu měl mít prý zřízenou přímo v sídle firmy," informoval Deník jeden z občanů. „Moc ale nechápu, jestli měl tohle zapotřebí," kroutil nechápavě hlavou čtenář.

Druhým zatčeným Čechem by měl být údajně muž, který nedávno v Chebu postavil činžovní dům. Tam prý sám bydlel a policisté u něj údajně měli najít jak drogy, tak velkou sumu peněz. „Znala jsem ho od vidění a abych se přiznala, vůbec bych to do něj neřekla," uvedla čtenářka, která bydlela nedaleko.