Hudební klub Klubíčko v Aši slaví první narozeniny od svého znovuotevření.

„Ano, 18. prosince to bude rok od znovuotevření a diváci se mohou těšit na pět kapel tvrdšího ražení,“ informoval o oslavách provozovatel klubu Václav Ponikelský.

„Místní La Bestia Negra a Empty Feeling netřeba představovat, z Karlových Varů dorazí výborní Unnecessarity a vrcholem večera budou Live Evil a Dark Gamballe. První zní trochu jako šílený mix Rammstein a Sisters Of Mercy, Dark Gamballe téměř dosáhli na Anděla v kategorii Hard n Heavy,“ vyjmenoval.

Oslavy vypuknou v 19 hodin. Akci podpořilo i město Aš ze svého grantového systému.

Kdo nemá rád tvrdou muziku, má šanci Klubíčko navštívit již tento pátek 11. prosince, kdy začne kolem 21. hodiny malá hiphop party s djs Mikem a Scratchem, na sobotu 12. prosince je připravená taneční párty Fresh - hity 3. tisíciletí.

Hudební klub Klubíčko může své roční narozeniny slavit i proto, že se tentokrát nevzňal plamenem jako tomu bylo v minulém roce. Poprvé klub vyhořel v květnu 2008, před konáním tradičních ašských Ašlerek, podruhé se tak stalo v srpnu téhož roku a potřetí v říjnu těsně před otevřením rekonstruovaného klubu. „Snad už nevyhoří, byla by to škoda,“ řekl jeden z místních teenagerů.