Přesnídávka s příchutí léta na konci prázdnin vrcholí a na závěr dojde k rozluštění prázdninového geopřesnídávkeshingového tajemství.

„Hra měla za úkol během léta zabavit a přilákat rodiče a děti nejen z Mariánských Lázní na zajímavá místa," řekla Mirka Tlučhořová, která společně se svou kamarádkou Markétou Gersdorfovou hru pro rodiny s dětmi vymyslela. „Zároveň měla akce přinutit trávit čas společně a na čerstvém vzduchu a mít společné zážitky. Tak zvané přesnídávkokešky byly po Mariánských Lázních umístěny po dobu sedmi týdnů. „Místo uložení hádali hráči z poskytnutých indicií dostupných v událostech skupiny ´Maminky dětem ML´ na sociální síti. „Kdo přesnídávkokešku našel jako první, získal za svou rychlost zlatý žeton, který už brzy uplatní," přiblížila princip hry Mirka Tlučhořová. Na rozdíl od klasického geocachingu nenechávali hráči na místě žádnou drobnost, ale museli splnit úkol, vyfotit se a fotku poslat e-mailem. A kde se vlastně přesnídávky ukrývaly? „Poblíž centra našli hledači jednu v geologickém parku, u hotelu Koliba a i na nádraží narazili na poklad," řekla. Kromě toho se další přesnídávkokeška schovávala u rozhledny Hamelika. „Pamětníci jistě ocenili úkryt u bývalé výletní kavárny Červená karkulka a děti asi nejvíc potěšila návštěva přírodního parku Prelát," uvedla Mirka Tlučhořová.

Celá hra vyvrcholí poslední akcí s názvem ´Byl jednou jeden Domeček aneb rozluštění prázdninového geopřesnídávkeshingového tajemství. „Ta se uskuteční v úterý 30. srpna od 15 hodin v přírodním parku Prelát v Mariánských Lázních," dodala s tím, že na všechny čeká finální ochutnávka všech přesnídávek s příchutí léta, buřty, táborák, honba za domečkovým pokladem a loutková pohádka.