„Zabýváme se v tuto chvíli, jakým způsobem bychom vylepšili osvětlení v hale," uvedla tisková mluvčí Českých drah Radka Pistoriusová. „Zároveň jednáme o dalších úpravách vnitřku chebského nádraží, které by pomohly vylepšit celkový dojem z cestování vlakem."

Dočkat by se obyvatelé města měli i nové podoby podloubí v blízkosti autobusového terminálu před budovou samotného vlakového nádraží.

„S rekonstrukcí chebského nádraží souhlasím, ale zachovala bych původní styl, který si myslím, že k Chebu patří," uvedla Renata Vyklická z Chebu. „Mně velmi připomíná dětství a líbí se mi. Jinak další volné prostory v nádražní hale bych doporučila využít pro nějaké nové obchůdky," dodala cestující.

Zanedlouho by se lidé mohli na nádraží dočkat i nové prodejny květin.

„Kromě opravy podloubí u dopravního terminálu chceme vylepšit i samotné vchody do budovy nádraží. V tuto chvíli však nelze bohužel říci přesný časový harmonogram ani finanční náklady," doplnila mluvčí Pistoriusová.

Na konci loňského roku dělníci v prostorách nádraží opravili poničená okna. Ta současná mají mít lepší izolační vlastnosti. „Nejhorší, co je na chebském nádraží nyní k vidění, je špína podchodů a čmárance na zdech, ale za to mohou bohužel cestující," poznamenala Alena Vávrová z Františkových Lázní.