Mladí chebští sportovci z Taneční školy Vladimíra Hány zabodovali v Kralovicích na tamní postupové soutěži. Po úspěchu dokonce nechyběly ani slzičky štěstí.

„Tentokrát se vypravily do Kralovic dva naše juniorské taneční páry," uvedl taneční mistr Vladimír Hána. A v juniorské kategorii ´D´ ve standardních tancích se oba probojovaly do finále. „A k mé velké radosti vybojovaly první a druhé místo. Na stříbrném stupínku se umístili Filip Svoboda se Sárou Musilovou a vítězství získali Daniel Raffa s Kateřinou Janekovou. Posledně jmenovaný tímto umístěním získal vyšší taneční třídu ´C´. A tak se hned zaregistroval do této soutěže a v této vyšší taneční třídě se hned probojoval do finále a vytančil druhé místo," chválil Hána.

A aby úspěchů nebylo málo, tak se oba chebské páry probojovaly do finále i v latinskoamerických tancích. „Svoboda s Musilovou obsadili čtvrté místo a Raffa s Janekovou vytančili bronz," usmíval se taneční mistr.

Taneční školu Vladimíra Hány, která zažila další úspěšnou sobotu, finančně podporuje město Cheb.

A jak úspěch prožívali samotní aktéři?

„Účinkování v Kralovicích považuji za obrovský úspěch," vyhrkl šikovný tanečník Daniel Raffa. „A já jsem se dokonce neubránila slzičkám štěstí," neskrývala jeho partnerka Kateřina Janeková.