Proměnou s Deníkem tentokrát prošla devětadvacetiletá maminka tří dětí Lucie Halíková z Hazlova. „Každé ženě bych doporučila, ať se přihlásí," řekla po Proměně. Podle jejích slov je skvělá nejen práce odbornic v salonu, ale také je to skvělý relax.

Touží vaše „JÁ" po změně?Chebský deník připravil pro všechny své čtenářky projekt s názvem ‚Proměna s Deníkem'. Chcete změnit svůj účes? Přivítaly byste radu, jak se líčit? Zažijte odpočinkové odpoledne s chebským kosmetickým salónem StudioM (Mánesova 47).
Stačí málo!
Pošlete nám svou fotografii a napište pár slov o sobě (věk, záliby, zaměstnání a co od proměny čekáte). Do přihlášky je nutné uvést také telefonní číslo a místo, kde žijete. Pokud vás naše odbornice ze StudiaM vyberou, můžete se těšit na skvělý zážitek.
Další Proměna se uskuteční 19. března od 9 hodin (termíny nelze měnit, myslete na to prosím při přihlášení do projektu). Přihlásit se mohou všechny slečny a dámy z regionu, od Aše po Teplou.
PROMĚNA JE ZDARMA!
Přihlášky posílejte na e-mail: redakce.cheb@denik.cz. Uzávěrka přihlášek do další Proměny je 16. března (včetně). Vybranou ženu kontaktujeme během pondělí 17. března.

Tentokrát zamířila čtenářka ve StudiuM jako první na pedikúru, poté si ji vzala 'do parády' kadeřnice.

„Paní měla vlasy poměrně zničené a špatně nabarvené," popisovala Iveta Forchová Chlebcová, kadeřnice a majitelka salonu StudioM v chebské Mánesově ulici. „Barva byla místy flekatá, takže bylo celkem náročné ji sjednotit," uvedla s tím, že nakonec se to povedlo za pomoci přelivu. „Ten jsem pak oživila o pár odstínů světlejším melírem," doplnila kadeřnice.

Nutností byly zábaly, které vlasy oživily. „Klientky nejčastěji chodí na ultrazvukovou regeneraci," podotkla. Kúra se zapracuje hluboko do vlasů, vydrží několik umytí a vhodná je pro všechny typy zničených vlasů.

Jako poslední přišla na řadu kosmetička, která Lucii nalíčila.

A čtenářka odcházela spokojená. „Všem z mého okolí se proměna líbila, také sama jsem byla moc spokojená," potvrdila Lucie Halíková. „Moc děkuji, bylo to velmi příjemné," dodala.