„Ve festivalovém programu nebudou chybět tradiční taháky, jako je páteční zahajovací ceremoniál na náměstí, sobotní průvod městem nebo závěrečná music show na stadionu," vylíčila chebská místostarostka Daniela Seifertová.

Vedle festivalových koncertů se dále můžete těšit i na soutěžní přehlídku show bandů na náměstí nebo exhibici mažoretkových skupin v Krajince.

„Chebské náměstí se opět promění ve FIJO arénu s velkým pódiem a tribunami na sezení. Novinkou bude velkoplošná LED obrazovka, na které návštěvníci uvidí jak aktuální dění, tak archivní záběry. Další novinkou letošního ročníku bude trochu odlišná podoba závěrečné show. Po úspěchu laser show na loňských Valdštejnských slavnostech opět využijeme tuto technologii a doplníme ji o ohňostrojové prvky. Na stadionu se objeví i již zmíněná LED obrazovka, takže to bude vizuálně velice zajímavé," uvedl ředitel festivalu Vladimír Keblúšek.

Velkým lákadlem budou určitě také večerní programy ve FIJO aréně na náměstí.

„V předvečer oficiálního zahájení, tedy ve čtvrtek, tam zahraje nejexotičtější účastník letošního ročníku, portugalský soubor Batoto Yetu, spolu se skupinou Funk Corporation. Zábava pak bude dále pokračovat na pěší zóně u Caffe 11, kde bude hrát orchestr z Krnova, a v bistru U Hradu, kde pro změnu vystoupí orchestr ze Zlína. Páteční večer pak bude patřit kapele Kumpanovi muzikanti a Koala Bandu a sobotní Glorii a Starovar Bandu," poznamenal Vladimír Keblúšek.