Vystoupení se opět konají v Hudebním altánku u Sadové kavárny. Sérii koncertů zahájil Lázeňský orchestr Františkovy Lázně už v sobotu 18. května. Nyní se zájemci mohou těšit na sobotu 13. i neděli 14. července, kdy vystoupení začíná od 15.30 hodin. V případě nepříznivého počasí se koncerty odehrají ve velkém sále františkolázeňské Sadové kavárny.

Pouť svaté Markéty je připravena pro všechny obyvatele Lázní Kynžvartu v sobotu 13. července od 14 do 2 hodin do rána. Pro všechny hosty je připravený tradiční trojboj, kolotoče a večerní zábava. Akce se uskuteční na hřišti TJ Sokol Lázně Kynžvart.

Jedinečnou příležitost navštívit ostrůvek u státního zámku Lázně Kynžvart budou mít lidé v sobotu 13. července. Ten je pro veřejnost obvykle nepřístupný. vedení zámku se rozhodlo, že ostrůvek zpřístupní alespoň jeden den v roce. Letos se již stala tato akce tradicí. Branku ostrůvku odemknou organizátoři akce v 10 hodin. Podle zjištěných informací by hosté, kteří na ostrůvek zavítají, si s sebou měli přibalit deku, polštářek a svačinu. Atmosféru pikniku bude dotvářet hra na housle.

Historická vozidla projedou Chebskem. Stát se tak má v sobotu 13. července. Sraz všech strojů je v 10 hodin v chebské čtvrti Háje. Následně v 10. 30 hod. se všechny stroje rozjedou po tajené trase po obcích na Chebsku. Najet by při tom měly až osmdesát kilometrů. Lidé z Chebu následně dostanou příležitost si všechny vozy prohlédnout na chebském náměstí Krále Jiřího z Poděbrad. Tam budou vozy k dispozici kolem 12.30 hodin. Vozidla budou k vidění celkem dvě hodiny.