Dámy se pohybovaly nejen v tělocvičnách, ale zejména také v parcích města. V neděli zde totiž vyvrcholilo týdenní soustředění finalistek soutěže Česko-Slovenská Tipsport Miss Aerobic.

Františkovy Lázně organizátoři klání vybrali pro soustředění, především protože město splňovalo požadavky jak štábu České televize, tak samotných finalistek. „Už jsme nedoufali, že bychom objevili lokalitu, kde bude vše v docházkové vzdálenosti, a ještě s úžasnou atmosférou, která dokáže nejen finalistky po náročném dni zklidnit a dodat energii," pochvalovala si Kristýna Copková z pořádající agentury. „Ve Františkových Lázních byly finalistky velice spokojené a překvapené vstřícností lidí a veškerého personálu lázeňských hotelů. A to když leckdy vzbuzovaly až nečekaně velkou pozornost. Hlavně muži si přišli na své," uvedla Copková a dodala, že přece jen se v lázeňském městě objevilo a se štábem natáčelo 14 krásných, mladých českých a slovenských nadaných sportovkyň.

Finalistky si vyzkoušely i typické lázeňské procedury. Místa ve Františkových Lázních budou doprovázet a budou dominantní v medailonku každé finalistky. Ty se mají vysílat od srpna do října na ČT sport.

Dívky, mezi kterými není žádná z Karlovarského kraje, čekají ještě čtyři soustředění a nakonec velké finále. Uskuteční se 19. října v Praze a vysílat ho bude v přímém přenosu právě ČT sport.

ČTRNÁCT KRÁSNÝCH finalistek soutěže Česko-Slovenská Tipsport Miss Aerobic zdobilo po celý týden řadu malebných zákoutí Františkových Lázní při soustředění.