Dříve proslulá výletní restaurace Myslivna v Chebu je již srovnaná se zemí. Zdivo domu strhl stavební bagr. Bývalý motorest byl mnoho let opuštěný a chátral. Později město Cheb začalo objekt zabezpečovat tím, že zazdilo okna, aby nikdo z kolemjdoucích nebyl zraněn uvolněným zdivem. Podle názorů lidí bude tento objekt hodně chybět.

Navíc, jak se podařilo Chebskému deníku zjistit, mostecká realitní kancelář zařadila pozůstatek objektu spolu se sousedními pozemky k prodeji, a to za 5 255 000 korun.

„O tom, že se Myslivna nabízí k prodeji, víme, ale nijak se nás to netýká, objekt není v majetku města," informovala již před časem tisková mluvčí chebské radnice Martina Kuželová. „Jak mne ale informoval náš odbor stavební a životního prostředí, obdržel žádost o povolení k odstranění stavby," dodala.

„Taková škoda! Bylo to tam krásné, než to nechali zdevastovat," uvedl Eduard Rybák z Chebu.

Že šel objekt k zemi, vadí i dalším obyvatelům města.

„Je mi líto, že se nakonec musel objekt strhnout. Hlavně, aby tam nevzniklo další Casino," strachovala se Anna Walterová z Chebu. „Jinak mám na tuto restauraci krásné vzpomínky," dodala.

Na začátku svého fungování sloužil objekt Myslivny jako chebský chorobinec. V nedávné minulosti se do opuštěné budovy ubytovali i bezdomovci, kteří zde založili i požár. Hasičům se však podařilo dostat oheň pod kontrolu.

„Na místě po zbourané Myslivně bych ráda viděla například nějaké nové dětské hřiště," řekla Zdenka Fiřtová z Chebu.