„Budu se snažit pokračovat v promítání zápasů z fotbalového mistrovství Evropy," řekl Miroslav Mašek, provozovatel přírodního divadla ve Františkových Lázních. „Kvůli špatnému počasí není návštěvnost taková, jakou bych si představoval. Na víkend však předpovídají krásné počasí. Takže si myslím, že se to změní a lidí přijde víc. Já samozřejmě našim fotbalistům věřím, i když je to v základní skupině zamotané. Každý má šanci na postup. Pokud postoupíme dál, tak budeme asi hrát s německou reprezentací," dodal.

„Zatím další promítání na zimním stadionu neplánujeme," řekl Pavel Maršík ze společnosti CHETES. „O základní skupiny totiž není takový zájem. V případě, že postoupíme nebo se bude vyřazovat, tak o tom budeme přemýšlet," dodal.

Výjimkou ve vysílání nebude ani hájenská restaurace v Dolíčku. „Nemáme plátno, ale fotbal budeme sledovat na obrovské televizi, kterou u nás máme," uvedl Petr Krpenský, provozovatel restaurace. „Našim fotbalistům samozřejmě věřím a doufám, že zdolají Poláky," dodal.
Provozovatel další malé chebské hospůdky se starobylým názvem 'U Mnicha' se také rozhodl svým štamgastům zpříjemnit pobyt v hospodě sledováním fotbalového utkání na dvou plazmových televizích.

„Samozřejmě budu také fandit," řekl Petr Habart. „Nejspíš u nás bude v sobotu hodně fanoušků. Když nepočítám stálé zákazníky, určitě sem zavítají i jiní lidé. Já osobně nefandím zatím nikomu, i když jako každý Čech jsem patriot. Tento zápas bude sázka do loterie. Něco jako když si podáte sázku a čekáte na výhru. Myslím, že by hoši měli zůstat při zemi, a když vyhrají, bude to skvělé," dodal.