Ten přislíbil, že formou elektronické komunikace bude pravidelně (jak mu vyzbude čas mezi tréninky a zápasy) informovat i o zákulisí této velkolepé sportovní akce. V druhém díle reagoval i na dotaz redakce ohledně fasování pánských potřeb na hrách.

Podmínky na přípravu před zápasy jsou na paralympiádě podle Hrbka výborné. „Super, už jsme trénovali v Shayba aréně, jinak je tady tréninková hala," pochvaloval si. „Šatna je velká a se vším komfortem, co má v hokejové šatně být.

Dokonalé je také stravování sportovců. „Je tu spousta jídla od všech kuchyní celého světa. Já si dávám nejvíc čínské nudle s lososem a kombinuji to se vším možným. Funguje zde i McDonald, od kterého mám rád zmrzlinu a milkshake, a tak si někdy dám sladkou tečku po jídle. I když sladké nemůžu přehánět. Další hlavní sponzor je Coca Cola a od ní je zase všechno pití," dodal Míra. Je prý prostě z čeho vybírat. „Je tady naprostý klid, bezpečno a o situaci na Ukrajině se vůbec nehovoří. Když nadhodíte toto téma, tak se dobrovolníci nebo personál usmějí a odejdou. Mají asi nařízeno se k tomu nevyjadřovat. Jinak v pohodě, i když policie a vojáci jsou mimo paralympijskou vesnici vidět na každém kroku," svěřil se. A jak reagoval Miroslav Hrbek na dotaz Chebského deníku ohledně údajného fasování prezervativů na hrách? „Dobrá otázka! Ale né, tyto potřeby jsme nefasovali, i když pár automatů na ně jsem tady zahlédl."