Už po jednadvacáté se konalo Odpoledne pro zdraví v chebském Energy klubu. Podívat se a vyzkoušet některé metody přišly stovky lidí. Výtěžek z dobrovolného vstupného poputuje na dobročinné účely.

„Akce se koná už po jednadvacáté," uvedla Marie Svobodová z klubu Energy Cheb. „Ze začátku jsme ji pořádali dvakrát ročně, ale vzhledem k tomu, že to bylo pro terapeuty vyčerpávající, rozhodli jsme se ji pořádat jen jednou. S letošní návštěvou jsem nadmíru spokojená," upřesnila.

K dispozici bylo mnoho terapeutů zabývajících se rozličnými odvětvími. Na některé se dokonce stály velké fronty. Lidi zaujalo například měření Supertronicem, reflexní terapie, numerologie, výklad tarotových karet, terapie EFT, práce s energiemi či kyvadlo.

Při akci se vybíralo dobrovolné vstupné, jehož výtěžek poputuje na dobročinné účely. „Zatím nevím, kam přesně peníze poputují. Poslední dva roky jsme výtěžek věnovali chebskému útulku. Dávali jsme je také pro sociálně slabé anebo pro místní vozíčkáře," dodala Svobodová s tím, že se každoročně obměňuje složení terapeutů. To letošní mělo být úplně nejrozmanitější a také nejlepší pro návštěvníky.

„Na této akci jsem úplně poprvé a dozvěděla jsem se o ní v podstatě náhodou díky Facebooku," uvedla Renata Průchová z Chebu. „Přišla jsem, protože mě podobná problematika zajímá a také jsem chtěla vyzkoušet nějaké produkty Energy a další věci, které tu nabízí," dodala.