„Letošní ročník se už podruhé uskuteční v areálu dlouhé ploché dráhy v Mariánských Lázních,“ informovala Tereza Janatová z neziskové organizace Traicont, která program pro celou rodinu pořádá za podpory města Mariánské Lázně.

Návštěvníci se mohou těšit na dynamické i statické ukázky policie nebo si prohlédnout techniku záchranářů a hasičů. „Podrobný program připravujeme. Oslovili jsme mnoho organizací a spolků, které by se mohly při naší akci prezentovat,“ přiblížila Tereza Janatová. Už nyní ale organizátoři slibují, že se ani děti, ani dospělí nudit nebudou. „Určitě mezi nás dorazí vězeňská služba nebo Aktivní zálohy armády. Letos bychom rádi více do programu zapojili návštěvníky, kteří by se nejen podívali na techniku nebo ukázky, ale mohli by si také zasoutěžit o hodnotné ceny,“ uvedla.

Nejmenší se zcela jistě zabaví v dětském koutku Rodinného a komunitního centra Domeček Mariánské Lázně, ti větší se pak proletí vrtulníkem. „Kromě toho se mohou všichni těšit na spolky a organizace, které pracují s mládeží, a chybět samozřejmě nebude ani bohatý kulturní program. Akce ´Mezi nebem a zemí´ se tentokrát uskuteční první prázdninový den, 1. července, od 13 hodin

DO ÚKLIDU se pustili žáci Základní a Mateřské školy Lázně Kynžvart.
Děti si uklidily před vrátky