Další vážnou nehodu si na své konto připsal úsek z Chebu do Hazlova. Tentokrát se při kolizi zranilo pět lidí.

„U obce Hazlov došlo k čelnímu střetu dvou vozidel," informoval policejní mluvčí Pavel Valenta. Na dopravní nehodu osobních automobilů Mercedes a Škoda Octavia doplatilo zraněním pět osob.

„Dvě osoby musely být letecky transportovány do Fakultní nemocnice v Plzni," řekl Valenta. Zbylí účastníci nehody skončili v nemocnici v Chebu. „Řidič osobního vozidla Octavia měl předjíždět v místech, kde je to zakázáno dopravní značkou, před ním jedoucí vozidlo, přičemž přehlédl v protisměru jedoucí vozidlo Mercedes a došlo k čelnímu střetu obou vozidel," uvedl mluvčí.

Přestože se policisté neustále brání tomu, že silnice z Chebu na Hazlov je úsekem častých dopravních nehod, lidé jsou zcela jiného názoru. „Celá komunikace bouračky přitahuje jako magnet," řekl David Holý z Chebu. „Nejde říct, na jakém kilometru je to nejhorší, ale od kolejí v Lomanech až po Hazlov je každou chvíli něco. Jezdím tudy často a musím potvrdit, že nehod je tady vážně na můj vkus už moc."

Podle řidičů by ale nepomohlo ani dopravní značení. „Všichni to víme," mávl rukou Jan Burian z Chebu. „Každý, kdo tam jezdí, si je vědom toho, že se tam nehody stávají. A stejně tam bouračky jsou. Lidé jsou prostě neuvěřitelní a nepoučitelní," uvedl. „Víte, kolik nehod jsem tady při projíždění viděla?" řekla Vladimíra Kulhánková z Aše. „Zažila jsem tady zmuchlané plechy i hodně vážné kolize. Po celé té trase se stává lehčí či vážnější nehoda každou chvíli. Souhlasím s tím, že jde o úsek častých dopravních nehod. Jenže také si musíme uvědomit, že kdybychom tady nejezdili jako blázni, nemuselo by to tak být. Děláme si to sami a policisté nám nějakou informační cedulí pomoct nedokáží. Je to naše hazardování se životem."