Další Proměnou s Deníkem prošla pětadvacetiletá Jana Bilencová z Chebu. Největší změnou pro ni byly promelírované vlasy a ztmavené obočí. Jak potvrdila, akce v chebském StudiuM ji navnadila k tomu, aby o sebe opět začala pečovat.

„Od Proměny očekávám pomoc a radu s vlasy i líčením. Poslední dobou zanedbávám svůj vzhled a chtěla bych se líbit jak sama sobě, tak svému příteli, aby doma neměl strašilku," popisovala před proměnou čtenářka. „Na kosmetice jsem nikdy předtím nebyla, ale ke kadeřníkovi jsem byla zvyklá chodit. Poslední rok na to ale kvůli práci nebyl čas. A abych se přiznala, trochu jsem byla i líná," podotkla Jana Bilencová, která pracuje jako masérka a ve volném čase ráda chodí na procházky se psem, do divadla, kina a také má ráda realistickou četbu. „Těšila jsem se na vše, na proměnu obecně. A byla jsem hlavně zvědavá, jak to dopadne a jak to bude probíhat," řekla. A jak potvrdila, byla spokojená. „Skvěle jsem si odpočinula."

Touží vaše „JÁ" po změně?
Chebský deník připravil pro všechny své čtenářky projekt s názvem ‚Proměna s Deníkem'. Chcete změnit svůj účes? Přivítaly byste radu, jak se líčit? Zažijte odpočinkové odpoledne s chebským kosmetickým salónem StudioM (Mánesova 47).
Stačí málo!
Pošlete nám svou fotografii a napište pár slov o sobě (věk, záliby, zaměstnání a co od proměny čekáte). Do přihlášky je nutné uvést také telefonní číslo a místo, kde žijete. Pokud vás naše odbornice ze StudiaM vyberou, můžete se těšit na skvělý zážitek.
Další Proměna se uskuteční 2. dubna od 11 hodin (termíny nelze měnit, myslete na to prosím při přihlášení do projektu). Přihlásit se mohou všechny slečny a dámy z regionu, od Aše po Teplou.
PROMĚNA JE ZDARMA!
Přihlášky posílejte na e-mail: redakce.cheb@denik.cz. Uzávěrka přihlášek do další Proměny je 30. března (včetně). Vybranou ženu kontaktujeme během pondělí 31. března.

A jakou proměnou tedy čtenářka Jana prošla?

„Slečna si nechává narůst vlasy, takže střih jsme neměnily ani jsme nikterak nezkracovaly," popisovala Iveta Forchová Chlebcová, kadeřnice a majitelka salonu StudioM. „Hlavně jsem vlasy prostříhávala, aby se odlehčily, líp držely tvar a tolik neplihly. Barvu jsem také zásadně neměnila, držela jsem se měděného odstínu, který slečna měla a který si myslím, že jde k její pleti, a abych ji rozzářila, tak jsem vlasy oživila výrazným melírem," doplnila.

Regenerace a péče o barvené vlasy bývá samozřejmostí.

Čtenářka si také pochvalovala, že jí kadeřnice poradila, jak o vlasy pečovat.

„Mluvily jsme o tom, jak vlasy správně vyfénovat a upravit. Kosmetička mi pak poradila, jak používat tvářenku a především jaký si vybrat odstín," uvedla čtenářka.

Kosmetička jí pak obarvila obočí, které slečnu neskutečně vyzvedlo. „Jak stále říkáme, obočí dělá obličej," podotkla majitelka salonu. „Pravda je, že se slečna se ztmaveným obočím zpočátku úplně dobře necítila, ale jde o zvyk a my věříme, že si zvykne." A to má pravdu. Jak čtenářka potvrdila, teď už si bude obočí nechávat ztmavovat.

V líčení pak kosmetička volila růžové tóny, které čtenářce dodaly mladistvý šmrnc. V jejím případě by třeba bronzová tvářenka způsobila naprostý opak.

Nakonec ještě Jana Bilencová dostala poukaz na masáže. „Sama je masérka, tak doufáme, že návštěvu si patřičně užije z obrácené pozice," uzavřela Iveta Forchová Chlebcová.

A čtenářka odcházela spokojená. „Doma mi řekli, že přišla nová paní. Jsem ráda, že jsem se do Proměny přihlásila, a každé ženě bych to doporučila. Úžasně si odpočine a péče kadeřnice a kosmetičky nikomu neškodí. I mě to popostrčilo k tomu, abych se o sebe opět začala starat," dodala.