Touží vaše „JÁ" po změně? Přihlaste se Chebský deník připravil pro všechny své čtenářky projekt s názvem ‚Proměna s Deníkem'.

Chcete změnit svůj účes? Přivítaly byste radu, jak se líčit? Zažijte odpočinkové odpoledne s chebským kosmetickým salónem StudioM (Mánesova 47).Stačí málo! Pošlete nám svou fotografii a napište pár slov o sobě (věk, záliby, zaměstnání a co od proměny čekáte).
Pokud vás naše odbornice ze StudiaM vyberou, můžete se těšit na skvělý zážitek.

Další Proměna se uskuteční 21.ledna od 9 hodin (termíny nelze měnit, myslete na to prosím při přihlášení do projektu).

Přihlásit se mohou všechny slečny a dámy z regionu, od Aše po Teplou.
PROMĚNA JE ZDARMA!

Přihlášky posílejte na e-mail: redakce.cheb@denik.cz. Uzávěrka přihlášek do další Proměny je 15. ledna (včetně).

Prosincové Proměny s Deníkem se zúčastnila blondýnka Nicola Hofericová. V chebském kadeřnickém a kosmetickém salonu StudioM (Mánesova 47) jí ztmavily vlasy a obočí a rázem prokoukla.

Pak si čtenářku vzala do parády kadeřnice a majitelka salonu Iveta Forchová Chlebcová. „Nakonec jsme se dohodly na ztmavení vlasů. Slečna je měla místy žluté a konce byly bílé, proto jsem nahoře trochu 'vytáhla' melír." Potřeba bylo také účes prostříhat, protože byly hlavně konce zničené. „Nakonec jsem se proto zaměřila na regeneraci," doplnila kadeřnice.„Proměna se mi líbí, je to veliká změna," zhodnotila po proměně samotná čtenářka. „Okolí bylo trošku překvapené změnou z blondýnky na brunetku," uvedla.

Nejdříve o Nicolu pečovala kosmetička Kateřina Fabiánová. „Vyčistila jsem pleť a ztmavila obočí. Líčení jsem zvolila denní, ale pouze lehké, protože je slečna krásná sama o sobě," popisovala.

Také tentokrát si čtenářka odnesla poukazy na další služby, které salon nabízí pedikúru a masáž.

„Určitě bych proměnu doporučila dalším slečnám, ať to zkusí a nebojí se," dodala nakonec Nicola Hofericová.