Touží vaše „JÁ" po změně? 
Chebský deník připravil pro všechny své čtenářky projekt s názvem ‚Proměna s Deníkem'. Chcete změnit svůj účes? Přivítaly byste radu, jak se líčit? Zažijte odpočinkové odpoledne s chebským kosmetickým salónem StudioM (Mánesova 47). 

Stačí málo! Pošlete nám svou fotografii a napište pár slov o sobě (věk, záliby, zaměstnání a co od proměny čekáte). Pokud vás naše odbornice ze StudiaM vyberou, můžete se těšit na skvělý zážitek. Další Proměna se uskuteční 13. prosince od 9 hodin (termíny nelze měnit, myslete na to prosím při přihlášení do projektu). Přihlásit se mohou všechny slečny a dámy z regionu, od Aše po Teplou.

PROMĚNA JE ZDARMA!

Přihlášky posílejte na e-mail: redakce.cheb@denik.cz. Uzávěrka přihlášek do další Proměny je 8. prosince (včetně).

 Úspěšný projekt Proměna s Deníkem pokračuje. Tentokrát dorazila do chebského StudiaM (Mánesova 47) Dagmar Grušová. Jejím přáním bylo zesvětlení vlasů, což kadeřnice schválila.

„Paní měla sama přání, aby se zbavila černé barvy, byla jsem jednoznačně pro," popisovala Iveta Forchová Chlebcová, kadeřnice a majitelka StudiaM. „Klientka má velmi husté, silné a hrubé vlasy. Jako první krok jsme aplikovaly takzvanou vymývací emulzi, abychom se zbavily tmavé barvy," uvedla.

To není jednoduchá záležitost, jen tento krok zabral hodinu a půl, než vlasy začaly spolupracovat a černá se vymývat. Teprve poté mohla kadeřnice začít nanášet požadovaný hnědý odstín. „Přední partie jsem zlehka ještě promelírovala. Do barvicí směsi jsem přidala ampulku pro poškozené vlasy. Tím se vlasy rovnou vyživí. Střihu jsem dodala akorát tvar a vlasy prostříhala. Nakonec jsem do vlasů zažehlila olejíček Satin, který vlas dokonale uhladil," popisovala.

Kosmetička pak Dagmar Grušové nabarvila obočí, které měla příliš světlé. Líčení zvolily jemné.

Jak byla čtenářka s výsledkem spokojená?

„Velmi," uvedla. „Ve StudiuM jsou navíc všichni velmi příjemní a milí," chválila. Jak doplnila, ráda by si teď udržovala nový odstín vlasů. „Chtěla jsem tmavou zamaskovat šedivé vlasy, ale už chápu, že světlejší barva v takovém případě udělá lepší službu."

Jak vysvětlila Iveta Forchová Chlebcová, černá barva je velmi tvrdá a sluší málokomu. V obličeji navíc zdůrazní každou nedokonalost, takže by si měl každý rozmyslet, jestli si vybrat právě černou. „Nový odstín barvy paní rozhodně omladil a zjemnil," dodala kadeřnice.

Proměněná Dagmar Grušová by sama účast v projektu doporučila každé ženě. „Už dlouho jsem uvažovala, že změním účes. Hned když jsem si přečetla článek o Proměně s Deníkem, přihlásila jsem se. A jsem moc ráda, že jsem tu odvahu našla."

StudioM jako vždy proměněné čtenářce darovalo dárkový poukaz na masérské a pedikérské služby.