22:00 - Volební místnosti na Chebsku se uzavřely. Podle odhadů byla volební účast v Chebu kolem 20 - 30%.

21:30 - Volební účast ve volební místnosti na chebském sídlišti Skalka byla v sobotu slabší, než volební komise očekávala.

21:00 - Téměř dvacet procent voličů dorazilo během několika hodin do volebních místností v Okrouhlé, Milíkově nebo Lipové. V Okrouhlé odvolil i jeden z občanů do přenosné volební urny. Většina obcí a měst na Chebsku hlásí, že o komunální volby a doplňovací senátní volby je velmi slušný zájem.

20:30 - Kontroly z Karlovarského kraje má za sebou už volební komise například v Lipové. Zde podle slov volební komise neshledala kontrola žádné závady.

20:00 - Třetí okrsek ve Františkových Lázních (ve školní družině) lákal v pátek malé děti. Ty si prý užívaly důležitosti při ´pomoci s volením´ svým rodičům.

19:30 - Jako nezlomný partyzán pojal svou funkci předsedy Milan Bůcha (delegovaný za ALTERNATIVU PRO FRANTOVKY) ve čtvrtém volebním františkolázeňském okrsku umístěném v místní základní škole.

19:00 - Odvolit chodí také obyvatelé chebského sídliště Skalka. Tyto volby jsou pro ně prý rozhodující. 

18:30 -Zástupy lidí dorazily i k volebním urnám na Zlatém vrchu v Chebu. Musejí si u volebních uren vystát frontu. 

18:00 -Volební místnosti v Chebu se stále plní. Ve volební místnosti v chebské ulici Žižkova nemá komise čas ani luštit křížovky. 

17:30 -Voliči tápou u volebních uren ve druhém volebním okrsku v Chebu. Volební komise jim vysvětluje, jakým způsobem se vhazují lístky do volebních uren. 

17:02 - Napilno měla volební komise v druhém chebském okrsku v prostorách Základní umělecké školy. Chodilo mnoho voličů. 

16:55 - Mnozí františkolázeňští senioři berou komunální volby vážně. Už v pátek odpoledne například směřoval do svého čtvrtého volebního františkolázeňského okrsku v místní základní škole sedmdesátiletý muzikant Jan Josef Slovan. „Volit chodím vždy pravidelně," usmíval se sedmdesátiletý houslista. Někteří volbám říkají občanská povinnost. Já je považuji za zdvořilost k občanskému životu, kterého jsem účastníkem. Můj hlas má přeci také cenu," dodal.

16:44 - Jedna z volebních místností se pravidelně nachází také ve františkolázeňské základní škole. „Výuku nám to však nijak neomezuje," uvedla tamní ředitelka Jiřina Fajfrová. „Naopak zejména se staršími žáky probíráme volební záležitosti také v občanské výchově a dějepisu. Příklad dění u nás na škole se přímo hodí," dodala.

16:07 - Na volby dohlíží úředníci krajského úřadu - a nejen ti. "V době konání komunálních voleb se budou na území Karlovarského kraje pohybovat dvě kontrolní skupiny krajského úřadu, které budou dohlížet na řádný průběh voleb," potvrdila Jana Pavlíková, tisková mluvčí krajského úřadu. "Kontroly by měl zároveň provádět také každý pověřený úřad. Podle našich informací se očekává i kontrolní skupina Ministerstva vnitra české republiky," dodala. 

15:23 - Ve Františkových Lázních jde do voleb šest seskupení. O post mezi volenými představiteli zde usiluje i 76letý senior - Vladimír Čada, důchodce z ´kandidátky ´ České strany sociálnědemokratické.

14:47 - Výborné koláčky, sýrový šneci, utopenci nebo jednohubky, tak se vyzbrojila volební komise v Okrouhlé na dva dny, které stráví ve volební místnosti. Nejsou žádné volby, aby členové volební komise v Okrouhlé nepřipravili pro své kolegy pohoštění. „Je to taková krásná tradice," řekla předsedkyně volební komise Šárka Soukupová s tím, že jde o milé zpestření dvoudenního maratonu u voleb.

14:30 - Za důchodci do Domova pro seniory na chebském sídlišti Spáleniště dorazila volební komise s přenosnou urnou.  

14:15Krajský úřad Karlovarského kraje na základě stížnosti dvou volebních stran zjistil, že nebyl přesně dodržen postup při sestavování okrskových volebních komisí ve Františkových Lázních. V daném případě se nejednalo o úmysl ovlivnit výsledek voleb, ale o nesprávný výklad volebního zákona při stanovení minimálního počtu členů okrskové volební komise. Navýšení členů OVK bylo provedeno s úmyslem ulehčení práce okrskových komisí vzhledem k tomu, že se společně s komunálními volbami konají i volby do jedné třetiny Senátu. Na základě konzultací s KÚ a ministerstvem vnitra došlo k narovnání drobných nesrovnalostí.

14:05 - Dveře se ve třech volebních místnostech, které se nacházejí ve škole na Zlatém vrchu, netrhnou ani těsne po 14. hodině. 

14:00 - Volební místnosti na Chebsku se otevřely veřejnosti.

13:53 - Ještě před páteční 14. hodinou se začali scházet obyvatelé sídliště Zlatý vrch v tamní škole, aby i oni dali svůj hlas kandidátům do chebského zastupitelstva a do senátu. Jako první dorazili manželé Dagmar a Jaromír Drášilovi. Důvod, proč přišli tak brzy, byl prozaický. "Vrátili jsme se autobusem z města, a tak jsme si řekli, že rovnou odvolíme," vysvětlila Dagmar. Jak oba shodně potvrdili, svůj hlas nikdy nenechávají propadnout. "Když má člověk možnost volit, měl by ji využít," dodala.

13:05 - O hodinu dříve chtěl své hlasovací lístky do urny hodit jeden z obyvatelů Okrouhlé. Volební komise mu tak musela vysvětlit, že musí počkat na to, až ručičky hodinek ukáží 14. hodin.