Studenti chebské Integrované střední školy si připravili se svými vychovateli a učiteli opět pestrý a zábavný program v budově bývalého Country Clubu. Konal se zde v pořadí již devátý ročník akce s názvem Intršou. Studenti si připravili několik vystoupení, jako například mužský balet.

„Programu se zúčastňují i studenti, kteří u nás studovali v minulosti,“ řekla Hana Burdová, vedoucí vychovatelka na internátě Integrované střední školy. „Velice ráda bych poděkovala Západočeskému divadlu v Chebu za zapůjčení rekvizit a kostýmů a také paní Rybové za vypůjčení večerních toalet,“ podotkla Burdová.

Jako moderátorky se opět osvědčily dvě pedagožky převlečené za uklízečky. Program byl ale hlavně na studentech a několika hostech. Celou akci zahájily malé mažoretky ze Základní umělecké školy Cheb pod vedením vedoucí tanečního oddělení Jaroslavy Havlíčkové. Následovala humorná scénka o hloupé blondýně, veselá scénka mužského baletu a také soutěž v pojídání palačinek se zavázanýma očima.

„Ta spočívala v tom, že si děvčata zavázala oči a musela poslepu namazat palačinku džemem a potom nakrmit naproti nim stojící kluky,“ popsala Burdová. Posledním představením byla promenáda studentů a studentek ve společenských šatech. Na závěr večera všem zazpíval bývalý student školy Marek Bubenčík. V rámci akce Intršou ukázal na zahradě u internátu školy ohnivé představení student Lukáš Ruppert.