Tradičně byli přijati i organizátoři v čele s duchovním otcem soutěže a manažerem chebského gymnázia Miroslavem Stulákem.

„Oceněny byly i členky realizačního týmu, absolventky chebského gymnázia Lucie Pešanová a Katrin Fridrichová, přijetí byla účastna i gymnazistka Jana Komůrková," vyjmenoval Miroslav Stulák.

Všichni přítomní pak obdrželi pamětní list, jako poděkování za realizaci projektu, který se těší mimořádné podpoře jak v České republice, tak i na Slovensku.

„Celkovým vítězem z 239 zúčastněných gymnázií se opět stal zástupce Zlínského kraje, tentokráte z Valašských Klobouků, v předloňském roce zvítězili gymnazisté ze Strážnice. Vedle celkového vítěze se přijetí dočkali i studenti ze západoslovenské Galanty, kteří se na celkovém 7. místě stali nejúspěšnějšími ze slovenských gymnázií," okomentoval manažer chebského gymnázia Miroslav Stulák.

Do letošního ročníku, který se již připravuje a je zaměřen na období let 1949 1967, se přihlásil rekordní počet 307 gymnázií České a Slovenské republiky.