Firma by měla postavit výrobní haly, které mají fungovat jako zázemí pro různé investory, kterým chce prostory pro výrobu pronajmout, nebo prodat.

Aš dala své pozemky poblíž hranic s Německem společnosti za podmínky, že po čtyřech letech je musí společnost prodat za cenu 200 korun za 1 metr čtvereční a ašská radnice inkasuje 8,3 milionu korun. V opačném případě musí společnost pozemky městu vrátit.

„Pro společnost jsou tyto parcely vhodné pro výstavbu průmyslového parku pro výrobce zboží do automobilek a strojírenských závodů," uvedl tiskový mluvčí ašské radnice Milan Vrbata. „Accolade Reality usiluje rovněž i o několik dalších parcel, které přímo navazují na pozemky v majetku města a jsou ve vlastnictví soukromých osob."

Pozemky Aše představují přibližně jednu třetinu celé výměry budoucího průmyslového parku. Pro ašskou radnici je podle Milana Vrbaty cenné, že společnost dala dohromady zájmy soukromých vlastníků, města a investora. Díky tomu může vzniknout smysluplná průmyslová zóna pro mnoho investorů a budoucích zaměstnavatelů.(wun)