„Tuto akci pořádala společnost Selb 2023 gGmbH a nazvala ji Zážitkové dny přírody. Pro návštěvníky byla připravena velice bohatá nabídka aktivit, a to v podání regionálních organizací, spolků, firem či umělců, se zaměřením na aktivní trávení volného času a krásy zdejší přírody,“ potvrdil místostarosta Aše Pavel Klepáček. „Jsme velice rádi, že se v Selbu velice úspěšně prezentovaly i některé spolky či instituce z Aše a okolí. Tato akce byla úvodní a mnohé další podobné akce budou v příštích letech následovat,“ vysvětlil.

Vyvrcholením spolupráce mezi Aší a Selbem by pak měl být rok 2023. „Během jarních a letních měsíců bychom rádi obyvatelům i mnohým návštěvníkům z blízkého či dalekého okolí prezentovali atraktivitu zdejšího regionu i šikovnost a pracovitost místních lidí,“ podotkl místostarosta.

„Velké poděkování patří všem, kteří se na přípravách a realizaci této úspěšné a velice zajímavé akce jakkoliv podíleli. Poděkování zaslouží i tisíce návštěvníků, kteří si tuto jedinečnou akci i přes ne zrovna ideální letní počasí nenechali ujít,“ uzavřel Pavel Klepáček.

Ilustrační fotografie.
Lákaly ho automaty pivních lahví