Více než dvě stovky lidí zamířily na jedinečnou akci, která si získává čím dál více příznivců, na Adrenalinový den do Pomezí nad Ohří. Letos se tu konal už 5. ročník této akce. Návštěvníci si tu mohli zastřílet na terč anebo slanit z mostu.

„Pod mostem silnice 606 bylo pro lidi připraveno několik stanovišť. „Pracovní výbavu a ukázky své práce předvedla Policie České republiky, hasičský záchranný sbor a záchranná služba,“ sdělila místostarostka Pomezí nad Ohří Silvia Šuba.

„Letos jsme akci ještě oživili o fingovanou dopravní nehodu, při které návštěvníci mohli vidět záchrannou akci, spolupráci všech složek integrovaného záchranného systému, s odborným komentovaným výkladem Jiřího Černého ze záchranné služby,“ poznamenala Silvia Šuba.

Hosté si vyzkoušeli slaňování a lezecké překážky. Nechyběla i možnost projížďky na raftu, kánoích či motorovém člunu. Také tu byla možnost střelby na terč.

„Výtvarník Martin Pfeifer vyzdobil malováním na obličej nespočet dětských obličejů. Ti, kterým vyhládlo, měli možnost se občerstvit,“ dodala Silvia Šuba. O hudbu se na akci postaral DJ Koucký.

Ilustrační foto.
Policisté uklízeli na diskotékách