Jestli si stěžoval trenér Domažlic Pavel Vaigl, že mají vlažnější vstupy do utkání, tak tentokrát musel být spokojen, když v 10. minutě zakončil pohlednou kombinační akci Jan Zajíček. Než stačili slávisté pořádně vstřebat první inkasovanou branku, obdrželi druhou, když v 15. minutě rozjásal podruhé v utkání své spoluhráče obávaný kanonýr domácích Zajíček.

A pro Slavii mohlo být ještě hůře, když domácí nastřelili ve 21. minutě tyčku. Pak ale zavzpomínal na své gólové přídavky v dresu Slavie útočník Ede, který po centru Skaly do pokutového území domácích, se štěstím dostal míč za záda brankáře Domažlic, to se psala 27. minuta.

Chodové i přes inkasovanou branku byli v prvním poločase aktivnější, ale na brankáře Slavie Dominika Vaněčka, si již gólově nepřišli. I do druhého poločasu vstoupili aktivněji hráči Jiskry, ale posléze se hra vyrovnala.

Domácí si vytvořili největší šanci v 69. minutě, kdy propadli sešívaní na polovině hřiště v rozehrávce, ale Stanislav Vávra po rychlém breku v souboji s brankářem Vaněčkem neuspěl. To se nakonec ukázalo jako rozhodující, když v 86. Karlovy Vary vyrovnaly, kdy po spolupráci s Ludvíkem Tůmou obstaral vyrovnávací branku úspěšnou střelou z hranice šestnáctky střídající Sebastian Horník.

TJ Jiskra Domažlice – FC Slavia Karlovy Vary 2:2 (2:1). Branky: 10. a 15. Zajíček Jan – 27. Ede Joseph Oloko, 86. Horník Sebastian. Rozhodčí: Hlaváček. ŽK: 2:4. Diváci: 180. Karlovy Vary: Vaněček – Dubnička, Pěkný, Tůma, Skala – Matoušek (46. Alozie), Touré, Prágr, Krčma (74. Horník) – Červený, Ede (91. Gabriel).


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...