„Do utkání s Ostrovem jsme naskočili po desetidenním zatížení a i přes únavu hráči zápas velmi dobře zvládli. Na hřiště jsme poslali dvě party rovnoměrně vyrovnané, když jsme vyhráli první poločas 3:0 a druhá půle byla více gólová, když jsme soupeři nastříleli dalších pět branek. Pro nás byl náš výkon nad očekávání,“ vracel se ke středeční výhře karlovarský trenér Robert Žák. O víkendu pak přidala Slavia do své sbírky druhou výhru, když si poradila s rakovnickým Tatranem.

Devět branek nastříleli hráči v barvách FB Hurrican Karlovy Vary soupeři z chomutovského Florbalu.
FOTO, VIDEO: Hurricany dotáhl k vítězství kanonýr Nicklas

„První poločas byl z naší strany velmi dobrý, když jsme ho vyhráli v poměru 3:0. V dobrém světle se ukázali dva zahraniční hráči z Jemenu, kteří jsou u nás na zkoušce. Co se týče druhého poločasu, tak ten už nebyl z naší strany vůbec dobrý. Někteří hráči, kteří dostávají šanci se poprat o základní sestavu, budou muset hodně přidat a přistoupit k tomu zcela jinak,“ zlobil se i přes vítězství karlovarský trenér. Další dvě utkání v rámci zimních galejí mají fotbalisté Slavie před sebou.

První odehrají ve středu 29. ledna od 18 hodin na drahovické umělce, kde se střetnou sešívaní se Spartakem Perštejn, tedy účastníkem krajského přeboru mužů Ústeckého kraje. V podstatě svátek fotbalu pak čeká slávisty v sobotu 1. února, výjezd na půdu druholigového Ústí nad Labem. „Před utkáním s Ústím proto tento duel proběhne zúžení hráčů, když by mělo odcestovat to nejlepší,“ dodal trenér Slavie.