„Prakticky je neznáme, ale kvalita tam určitě je, v loňském ročníku skončili na šestém místě,“ upozorňuje březovský kouč Petr Peterka.

Ostrá v prvním kole podlehla na svém hřišti silnému Chomutovu až v penaltovém rozstřelu. Březová vyšla naprázdno v Nymburce, kde prohrávala 3:0, více než snížení na rozdíl jediného gólu ale svěřenci Petra Peterky nestihli. „Utkání jsme odehráli velmi slušně. Jeli jsme domů zklamáni, že jsme nezískali aspoň bod,“ přibližuje trenér Olympie.

Březovští jsou tak řádně nažhaveni na dalšího soupeře. „Nějakým způsobem teď chceme porážku odčinit a doma samozřejmě uspět,“ má jasno Peterka.

Tomu bude vedle Bereczkého chybět Neudert, o startu Dominika Horvátha, který v Nymburce chyběl, se ještě rozhodne. „U něj je také ještě otazník, snad bude schopen naskočit,“ přeje si kouč.

Naopak k dispozici by již měl být David Vaněček, který si odbude druholigové povinnosti v sobotu dopoledne a poté může, stejně jako fanoušci, zamířit na stadion Březové, kde se hraje od 15 hodin. „Budeme hrát to, co hrajeme doma, útočný fotbal ze zajištěné obrany,“ slibuje Peterka.

Z přípravného utkání FK Tachov - Olympie Březová
Viktorii prověří FK Tachov