„Nedaří se nám v koncovce,“ smutně poznamenal k nezdaru, který Viktorii provází, trenér Otakar Dolejš. A ví, o čem mluví. Mariánské Lázně nepropadají herně, ale právě v koncovce, která dělá v posledních zápasech viktoriánům nemalé problémy. „Je jasné, že pokud nevstřelíte branky, nemůžete vyhrát nebo bodovat,“ má jasno Dolejš.

Navíc jeho tým propadává v důležitých soubojích, kdy si na své konto připisuje postupně porážky s tabulkovými sousedy. „Samozřejmě nás to mrzí, protože tato utkání prostě musíme zvládnout, ale bohužel,“ narážel trenér Viktorie na porážky s Hořovickem a naposledy Petřínem. „Určitě důležitá utkání, ve kterých jsme však na body nedosáhli,“ litoval ztracených bodů Dolejš. Právě víkendový zápas s Petřínem byl pro Mariánské Lázně důležitý, když šlo o pověstných šest bodů.

„Nezačali jsme dobře, ale dvakrát jsme dokázali vyrovnat, poté jsme nedali tři šance z malého vápna a naopak inkasovali dva slepené góly a bylo po zápase,“ zklamaně se vracel k porážce 2:4 s Petřínem trenér Mariánských Lázní. „Na soupeři ale byla vidět bojovnost, nasazení, odhodlání, zatímco nám toto chybělo,“ hledal rozdíly mezi týmy Dolejš. Viktoriáni však nehází flintu do žita.

„Je to špatné, ale stále je o co hrát a my se s tím musíme poprat. Věřím, že pokud prolomíme koncovku, která nás trápí, tak uspějeme, ale musíme k tomu přidat bojovnost, nasazení, odhodlání celého týmu,“ nastínil závěrem Dolejš recept, který by mohl jeho týmu opět přinášet důležité body.