Do nové sezony vstoupí viktoriáni, kteří se budou prezentovat ve Fortuna divizi, s novým partnerem, kterým bude třetiligový Robstav Přeštice. „Nově navázané partnerství rozšíří pole působnosti našich i přeštických hráčů, kdy zejména hráči, kteří se neuchytí na soupisce třetiligového mužstva, budou posláni do lázeňského města, a zvýší tak konkurenci na jednotlivých postech,“ řekl k nové spolupráci s nováčkem Fortuna ČFL sportovní manažer mariánskolázeňské Viktorie Josef Novotný.

Jan Staněk, TJ Karlovy Vary-Dvory.
FOTO: Dvory jsou pro mě domov, říká ostřílený harcovník Jan Staněk

Spolupráce mezi kluby se rozjede po dohrání letošního ročníku a trvat bude až do konce sezony 2023/2024. „Chtěli bychom poděkovat za vstřícné a korektní jednání panu Radku Kozákovi,“ narážel Novotný na vstřícné jednání ze strany Přeštic.

Fotbalová tour v podání hokejistů karlovarské Energie skončila. Energetici ji zakončili porážkou v Sedleci, kde nestačili na tamní výběr, za který nastoupily i dvě fotbalové legendy Tomáš Řepka a Lumír Mistr, kterému po velké bitvě podlehli 1:3.
PODÍVEJTE SE: V bitvě Sedlece a Energie padly tři branky i žádost o ruku

Spolupráce s účastníkem třetiligové soutěže je výhodná pro obě strany. „Zvláště i v opačném případě je spolupráce pro náš klub velice zajímavá, kdy si hráči přerůstající úroveň divize mohou vyzkoušet soutěž o stupeň vyšší,“ upozorňoval Novotný a závěrem podotkl: „O jednotlivých změnách a novinkách budeme informovat v následujících týdnech, kdy se nově navázaná spolupráce naplno spustí.“