„Já bych to tak neviděl, jelikož se Dobříši na podzim zranili hned v úvodu všichni důležití hráči, a to se pak projevilo ve výsledcích. Na druhou stranu, odehrála také několik smolných zápasů,“ krotil roli favorita v podání svých hráčů trenér Mariánských Lázní Stanislav Purkart. Viktoriáni pak mají navíc svému soupeři co oplácet, když na podzim padli v Dobříši 0:3. „Sice to tabulkově vypadá, že jsme favoritem, ale Dobříš chce soutěž zachránit, takže očekávám hodně těžké utkání. Navíc se jí v přípravě dařilo a uzdravili se jí klíčoví hráči, což ji hodně posílilo,“ přemítal Purkart.

I přesto budou chtít v Mariánských Lázních urvat co nejvíce bodů. „Vstup do jakékoliv části soutěže je vždy hodně důležitý, já věřím, že hráči vezmou zápas za správný konec,“ přeje si uspět trenér Viktorie. O základní jedenáctce mají v mariánskolázeňské kabině už jasno.

„Samozřejmě pokud se nestane nic zásadního, už máme v hlavách základní sestavu,“ poukazoval Purkart. Menší výhodu přece jen Dobříš na pažitu viktoriánů bude mít.

„Malou výhodou určitě bude, že už Dobříš hrála na přírodní trávě, zatímco my ne, jelikož na hrací ploše trénovali Němci, takže na hřišti bylo plno,“ narážel Purkart na umělou trávu, kde jeho tým absolvoval vesměs zimní přípravu i zápasy.

Ilustrační foto.
Brandýs? První překážka Ostrova