„V prvním poločase nás soupeř třicet minut mačkal jako citrón,“ načal hodnocení zápasu ostrovský trenér Ivan Filip. A věděl, o čem mluví. Neratovice se totiž prezentovaly aktivní hrou, která Ostrovu dělala nemalé problémy. „Soupeř byl silovější, rychlejší, dynamičtější,“ upozorňoval Filip na rozdíly mezi týmy v prvním poločase. Děkovat tak mohli Ostrováci svému gólmanovi Vaněčkovi, který opět v bráně čaroval, a to doslova.

„Neratovice nastřelily v úvodu tyč, posléze si vytvořily dvě tři gólové šance, které však Vaněček zneškodnil,“ připomněl Filip. Hosté však nakonec brankově přece jen udeřili, když ve 34. minutě zakončil úspěšně rohový kop obránce Michal Pávek.

Bojovníci Alpha Gym Karlovy Vary se představili na Bohemia Cupu.
OBRAZEM: Zápasnice Alpha Gymu Karlovy Vary zazářily na Bohemia Cupu

„Před zápasem jsme na to hráče upozorňovali, že Neratovice jsou silné při standardních situacích a z nich vstřelily osmdesát procent branek, přesto jsme inkasovali,“ zklamaně řekl k jediné brance zápasu ostrovský trenér.

Fotbalisté z Krušných hor posléze hru vyrovnali, a po změně stran byli dokonce lepším týmem, ale velké problémy jim dělala koncovka. „Ve druhém poločase jsme byli lepším týmem, dobře jsme i prostřídali, ale bohužel nám chybí koncový hráč,“ připomněl Filip, kde v současné době Ostrov tlačí pověstná bota. „Šance si sice vytvoříme, ale nedokážeme je brankově zúročit a to nás sráží,“ přemítal ostrovský trenér.

V 77. minutě mohl srovnat ukazatel skóre Tomáš Bursík, který upaloval osamocen na branku soupeře, ale nastřelil pouze brankáře Neratovic. Ostrov se sice snažil následně v závěru duelu o vyrovnání, ale neúspěšně. „Chybí nám také trochu štěstí,“ posteskl si závěrem Filip.

FK Ostrov – FK Neratovice-Byškovice 0:1 (0:1). Branka: 34. Pávek Michal. Rozhodčí: Šálková. ŽK: 3:5. Diváci: 240. Ostrov: Vaněček – Janda (76. Toth), Sýkora, Řehák, Stan(63. Liška) – Bursík, Machek, Jankovský (68. Hron), Hackl, Dušek (63. Novotný) – Lattisch (76. Zedníček).


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...