Premiérové trefy v trikotu Hvězdy zaznamenaly i nové tváře, Dominik Kubinec, který vstřelil dvě branky, a Lukáš Komberec pak přidal jednu. O něco lépe se však vedlo rivalovi z chebského FC, který hostil Toužim, se kterou neměl slitování a slavil pětibrankovou výhru.

Zahanbit se však nenechal ani loňský vicemistr z Lomnice, který si odbyl podzimní premiéru před svými fanoušky, když přivítal nováčka z Nové Role.

Fotbalisté z města porcelánu sice na půdě favorita drželi do 48. minuty nadějný výsledek, ale poté zavelel k obratu kanonýr Zbyněk Joza, který hattrickem napomohl svému týmu ke čtyřbrankové výhře.

Úspěšný vstup zaznamenalo i Královské Poříčí, které uštědřilo Staré Roli tříbrankovou prohru, když se navíc do nepříznivých statistik zapsal první červenou kartou podzimní části starorolský Martin Sikora.

Výhru slavily v podzimní premiéře Františkovy Lázně, které dosáhly v domácím prostředí na dvoubrankovou výhru nad Novým Sedlem. Vítězství z kategorie cenných urval na citickém hřišti v souboji s tamním Sokolem nejdecký FK, který se radoval z výhry o jednu branku. V souboji Chodova a Žlutic se po nerozhodném výsledku body dělily, když následný penaltový rozstřel přetavili Chodováci v bonusový bod. To navíc musel naskočit do zápasu i trenér Chodova Jakub Smolka.

V sedmi utkáních předehrávaného třináctého kola tedy padlo 29 branek, když z toho hattrick obstarala lomnická věž v podání Zbyňka Jozy.

Dále pak bylo uděleno 37 žlutých a tři červené karty. Celkem zhlédlo sedm utkání 610 fanoušků, když největší návštěva potěšila pokladníka v Lomnici, kam dorazilo na duel s Novou Rolí 150 diváků.

Krajský přebor, 13. kolo

Hvězda Cheb – Horní Slavkov 4:0 (2:0). Branky: 8. a 12. Kubinec Dominik, 68. Iterský Robert, 85. Komberec Lukáš.

Chodov – Žlutice 1:1 (0:1) – PK 5:4. Branky: 78. Vachník Martin (PK) – 22. Slivčák Libor.

Kr. Poříčí – Stará Role 3:0 (1:0). Branky: 38. Soták Radek, 66. a 87. Drobný Jiří.

Fr. Lázně – N. Sedlo 2:0 (0:0). Branky: 49. Eisenreich Jindřich, 84. Šiman Václav.

Lomnice – Nová Role 4:2 (1:1). Branky: 13. , 52. a 78. Joza Zbyněk (1 PK), 57. Veselý Martin – 40. vlastní, 48. Jonáš Miroslav.

Citice – Nejdek 2:3 (0:1). Branky: 49. Vokáč Roman, 73. Bufka Jan – 18. Schlosser Jiří, 53. Jílek Jakub, 66. Neudert Filip.

FC Cheb – Toužim 5:2 (2:0). Branky: 29. Kutlák Ivan, 34. Benkovský Pavel, 60. Sedlák Petr, 68. Dvořák Jan (PK), 87. Vu David – 65. Marek Lukáš, 85. Tvrdek Karel.

Mariánskolázeňským viktoriánům (v bílém) vstup do podzimní části Fortuna Divize A vůbec nevychází. Po propadáku v Dobříši nestačili v domácí premiéře na favorizovaný Tachov (v červeném), kterému nakonec podlehli 0:2.
Viktoriány skolil žolík Čížek