„Do prvního poločasu jsme naskočili docela aktivně, snažili jsme se napadat soupeře, aby dělal chyby, a to se nám povedlo,“ pochvaloval si březovský záložník Roman Body úspěšnou taktiku.

O první dva zásahy Březováků se nechtěně postarali fotbalisté Františkových Lázní, když Martin Lukáč a posléze Tomáš Kratochvíl si vstřelili vlastní branku. Třetí už byla regulérně v podání Olympie, a zasloužil se o ni Václav Bendík. Povedenou první polovinu zápasu pak stvrdil v podobě čtvrté branky Pavel Neumann.

Hroznětín udělal za podzimem vítěznou tečku, porazil Vintířov 2:0.
OBRAZEM: Bitvu loňského mistra a vicemistra ovládl Hroznětín

„Dokázali jsme si vytvořit spoustu šancí a v prvním poločase jsme mohli vstřelit o dva tři góly víc,“ připomněl Body šance svého týmu, které však zůstaly nevyužity. Po změně stran už se prakticky duel jen dohrával, přesto ho dokázala rezerva Březové okořenit ještě dvěma přesnými zásahy, o které se podělili Jiří Poupě a Roman Body.

„Po změně stran už jsme si zápas kontrolovali, když jsme přidali dvě branky, i když jich opět mohlo být podstatně více,“ upozorňoval Body. „S podzimem jsme se tak rozloučili vysokou výhrou, za což jsme všichni moc rádi,“ dodal k závěrečnému vystoupení v podzimní části Body.

FK DUKLA Praha B - FK Baník Sokolov 1948 0:1 (0:0).
Ty tři body jsou odměnou hráčům a klubu, říká kouč Sokolova

Béčko Březové tak přezimuje na osmé příčce, zatímco Františkovým Lázním patří po první polovině soutěže příčka dvanáctá.

FK Olympie Březová – FC Františkovy Lázně 6:0 (4:0). Branky: 18. Lukáč Martin (vlastní), 30. Kratochvíl Tomáš (vlastní), 35. Bendík Václav, 42. Neumann Pavel, 48. Poupě Jiří, 61. Body Roman. Rozhodčí: Vu. ŽK: 1:2. Diváci: 20.


Načítám tabulku ...