Novorolský výběr si v úvodním jarním vystoupení udělal výjezd na půdu Plesné, kam zamířil pouze s jedenácti hráči, i přesto si vytvořil během utkání čtyřgólový náskok, který Plesná dokázala snížit pouze na dvougólový, a novorolský výběr si tak připsal na konto veledůležité vítězství.

Naopak překvapivou ztrátu zaznamenal složený tým Lomnice a Krajkové, který se představil na půdě Staré Role, kde uhrál pouze nerozhodný výsledek, a navíc propadl i v následném penaltovém rozstřelu.

Kombinovaný tým Chyše a Žlutic, kterému patří v tabulce třetí příčka, uspěl na půdě předposledního Bečova, kde dosáhl na tříbrankovou výhru. V sokolovském derby, které bylo na programu v Chodově, kam dorazilo Nové Sedlo, se radovali z vítězství hosté, kteří vyplatili výběr tamního Spartaku nepopulárním bůrem. Neuspěly ani poslední Dalovice, které musely skousnout desátou prohru v soutěži, když na svém stadionu podlehly jedenáctce Sedlece čtyřbrankovým rozdílem, a i nadále tak na premiérový bod v soutěži čekají.

Výsledky, 13. kolo

Dalovice – Sedlec 0:4 (0:2). Branky: 40. Novotný Dominik, 44. Kotrč Filip, 50. Diro Daniel, 54. Coubal Jan.

Stará Role – Lomnice/Krajková 1:1 (1:0) – PK 3:2. Branky: 8. Hudec Jakub – 65. Maršík Matyáš.

Chodov – Nové Sedlo 3:5 (1:3). Branky: 23. Daňhel Nicolas, 59. Chrenko Patrik, 61. Durek Petr – 5. Janičo Michael, 13. a 90. Sliško Dušan, 37. Dudi David, 58. Kasič Alex.

Plesná/Aš – Nová Role 2:4 (0:3). Branky: 58. Eliáš Rostislav, 68. Eliáš David – 8. Koudelka Tomáš, 35. Heřman David, 41. Komárek Svatopluk, 52. Harasiewicz Ondřej.

Bečov – Chyše/Žlutice 1:3 (0:1). Branky: 77. Ruta Richard – 43. a 50. Michel Daniel, 70. Thai Michael.

Ostrov (v červeném) slavil doma vysokou výhru 11:0 nad týmem Citice/Březová (v zeleném).
Ostrov gólově naděloval, naopak varská Slavia senzačně propadla