O fotbalový trůn totiž přišlo Královské Poříčí, které muselo skousnout druhou podzimní porážku, když na svém stadionu zkolabovalo a od soupeře z Ostrova dostalo tvrdý direkt, porážka rozdílem čtyř branek zcela jistě mluví za vše.

Díky vítězství se pak posunul Ostrov prozatím na třetí příčku, jelikož duel mariánskolázeňské Viktorie se složeným týmem Nejdku a Nové Role se nehrál.

Cennou výhru ukořistila chebská Hvězda, která uspěla v souboji se sdruženým výběrem Nejdku a Nové Role, když i v oslabení dosáhla na zasloužené tříbrankové vítězství.
OBRAZEM: Hvězda i v oslabení urvala tři body

Do čela tabulky se tak vyšvihla chebská Hvězda, která uspěla v derby se složeným týmem chebského FC a Lipové, a to i na druhý pokus, když tentokrát slavila nejen posun na první místo, ale především dvoubrankové vítězství.

Navíc si Hvězda vytvořila na čele tabulky dvoubodový náskok právě před Královským Poříčím a tříbodový před třetím Ostrovem.

Premiérovou výhru urvala o víkendu Kadaň, tedy poslední celek tabulky, když na svém stadionu porazila jednobrankovým rozdílem kombinovaný tým Toužimi a Bečova. I přesto zůstala na chvostu krajské tabulky, ale na druhou stranu se bodově dotáhla na předposlední sdružený výběr Nejdku a Nové Role, shodně totiž mají na kontě pět bodů.

Výsledky, 6. kolo:

Kadaň – Toužim/Bečov 2:1 (1:1). Branky: 39. Dyba Marek, 84. Macola Marek – 38. Marek Lukáš.

Královské Poříčí – Ostrov 2:6 (1:4). Branky: 38. Šimůnek Otakar, 85. Slezák Martin – 14. a 72. Bílek Šimon, 26. Lešťán Radek, 32. vlastní, 42. Čerepeš Daniel, 75. Červenka Vojta.

Hvězda Cheb – FC Cheb/Lipová 2:0 (1:0). Branky: 21. Kompit Filip (PK), 74. Lokinga Lukáš.

Mariánské Lázně – Nejdek/Nová Role (nehráno).


Načítám tabulku ...