„Proti Poříčí jsme chtěli získat další tři body a udržet si tak vítěznou šňůru, kterou táhneme od začátku sezóny,“ připomněl na úvod úspěšné tažení svého týmu ostrovský útočník Jaroslav Zedníček. A svěřenci trenéra Karla Tichoty šli za výhrou od úvodního hvizdu. „Kluci rozehráli zápas skvěle a postupně díky hezkým kombinacím zvyšovali vedení,“ narážel Zedníček na poločasové vedení Ostrova 7:0.

Dvory (ve žlutém) porazily 7:0 výběr Lomnice.
OBRAZEM: Ostrov gólově seřezal Poříčí, zastřílely si také Dvory

Po obrátce stran se dostal na hřiště i Zedníček, který k demolici Poříčí přispěl čtyřmi zásahy. „Já vlastně jen naskočil do rozjetého vlaku a pak byl ve správný čas na správném místě,“ říká s úsměvem ostrovský útočný hrot.

„Čtyři góly v zápase jsem dal naposledy snad v divizi dorostu a jsem rád, že mi to tam konečně v Ostrově padlo i v soutěžním utkání,“ radoval se Zedníček ze čtyř vstřelených branek. Ale každý gólový počin je po zásluze odměněn.

CITY TRIATHLON 2022: Český pohár, Age Groups.
CITY TRIATHLON: Poslední pohárový závod sezony pro Václavíka a Hadravovou

„Má to ale i minusy, první gól, hattrick, a ještě pokladní zavedl desátý gól v zápase, takže v tom budu minimálně za šest stovek,“ vypočítává ostrovský hráč, kolik bude muset obětovat do týmové kasy. „Příští týden nás čeká zápas v Lomnici a doufám, že se nám opět podaří uspět,“ přeje si závěrem další tříbodový zisk.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...