Další cenné a důležité vítězství přistálo na účtu lídra tabulky, rezervy Hroznětína, která v bitvě béček udolala na svém hřišti záložní tým kolovského Ajaxu.

Na čele tabulky tak mají Hroznětínští již osmibodový, respektive dvanáctibodový náskok před pronásledovateli. Pátou prohru musely skousnout druhé Děpoltovice, které tentokrát propadly na půdě Otročína, kde prohrály rozdílem dvou branek.

Naopak teprve druhé utkání v jarní části má za sebou Sadov a bylo úspěšné, když Sadováci uspěli v chyšském podzámčí, kde porazili tamní rezervu třemi zásahy, pod které se zapsal dvěma trefami Daniel Macek, který tak posunul svůj tým na třetí místo.

Desátou výhru v soutěži si připsaly na účet Stanovice, které před svými fanoušky potvrdily v souboji s posledními Počerny roli favorita, když z toho byla tříbrankový výhra. Stejné bilance výher dosáhla na svém stadionu v Radošově také Kyselka, která dokázala porazit slátaný tým Hájku dvěma přesnými zásahy.

Druhou jarní výhru vybojovala na svém stadionu rezerva svatavského Baníku, která splnila v utkání s předposledními Abertamy roli favorita a slavila výhru o dvě branky. Čtvrtou domácí výhru vybojovaly o víkendu Nové Hamry, kterým se postavilo do cesty Krásné Údolí, a nakonec z toho byla dvoubranková výhra, kterou horalům vystřelil dvěma zásahy Michal Tokar.

III. TŘÍDA KARLOVARSKA, 19. kolo

Stanovice – Počerny 3:0 (3:0). Branky: 10. Kopecký Josef, 14. Kyliánek David, 21. Hrudkaj Lukáš.

Nové Hamry – Krásné Údolí 2:1 (2:0). Branky: 12. a 24. Tokar Michal – 78. Fridel Tomáš.

Hroznětín B – Kolová B 2:1 (1:1). Branky: 3. Hořt Lukáš, 56. Karbula Martin – 5. Hejhal Jan.

Chyše B – Sadov 1:3 (1:2). Branky: 23. Kratochvíl Alexandr – 12. a 90. Daniel, 17. Bečka Matouš.

Otročín – Děpoltovice 3:1 (1:1). Branky: 40. Beníšek Filip, 55. Nepraš Matěj, 74. Nepraš Matěj – 36. Zahradník Jan.

Svatava B – Abertamy 2:0 (1:0). Branky: 25. Fülöp Dominik, 85. Štrúbel Daniel.

Kyselka – Hájek 2:0 (1:0). Branky: 16. Diviš Lukáš, 71. Toušek Ondřej.


Načítám tabulku ...