„Všechno je jednou poprvé,“ říká s úsměvem a s nadsázkou k dvouciferné výhře útočník Kynžvartu Lukáš Kuna. „Osobně si pamatuji výsledek 19:0, ale to bylo v Chebu a ještě za žáky, ale to jsme dostali pořádnou čočku my,“ zašmátral v paměti urostlý snajpr.

O vítězi bylo prakticky rozhodnuto již po prvním poločase, ve kterém Kynžvart nasypal soupeři devět branek. Po obrátce stran pak ještě více přitlačil na koncovce a soupeře pořádně protočil na gólovém kolotoči, když z toho bylo dalších jedenáct brankových radostí.

Béčko karlovarské Slavie prohrála s Toužimí 4:5.
OBRAZEM: Toužimáci urvali cenné tři body v přestřelce s omladinou Slavie

„V prvním poločase jsem dal čtyři fíky, tak jsem si říkal, že bych jich mohl dát třeba šest, což jsou dva hattricky, to jsem nikdy nedal,“ prozradil Kuna, co se mu honilo po úspěšném prvním poločasu hlavou. Jenže kynžvartský útočník nakonec během utkání desetkrát rozjásal své spoluhráče.

„Když jsem vstřelil sedmý gól, tak mi v hlavě běželo, že devět by jich nebylo špatných, ale nakonec z toho bylo deset kousků,“ radoval se z gólové úrody, která ho vynesla s třinácti zásahy do čela tabulky okresního přeboru.

„Za těch deset vstřelených branek vděčím svým spoluhráčům,“ upozorňuje Kuna na své spoluhráče, kteří mu pomohli proti Hranicím B ke gólovému rekordu.

Slavia přišla o domácí neporazitelnost, nestačila na Hostouň.
PODÍVEJTE SE: Slavia přišla o domácí neporazitelnost, nestačila na Hostouň

Pro Kynžvart to byl v nejvyšší okresní soutěži další velký milník. „Samozřejmě že nás to potěšilo,“ neskrýval spokojenost kanonýr Kynžvartu. „Ukázali jsme sílu našeho týmu, který máme k dispozici tuto sezonu,“ narážel Kuna na kvalitu kynžvartského výběru.

Velkou radost pak udělal Kuna svým gólovým počinem nejen fanouškům Kynžvartu či spoluhráčům, ale především týmovému pokladníkovi.

„Pokladník se už radoval po zápase, když jsme vysokou výhru rovnou pořádně zapili, ještě teď je mi špatně (smích),“ řekl Kuna závěrem k oslavám, které po povedeném utkání následovaly.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...